Bertentangan jeung naon hiji bisa mikir, aya teu kakurangan guy alus atawa guys serius pikeun anjeun di bumi, aranjeunna nu leres mana bae. Ieu ngan nu ieu teu jalma-jalma anu datang ka obrolan anjeun spontaneously, di mana maranéhanana dina saha anjeun eureun dina hiji aplikasi dating. Nu jadi masalah pikeun loba awewe nu jalan apprehending rapat teu ngidinan lalaki anu hoyong pangalaman éndah sajarah jeung eta datang nyarita ka maranehna. Pikeun nepungan hiji lalaki nu cocog anjeun, anjeun kudu dua hal: kahiji nyaéta pikeun nyieun leuwih rapat (nu ngandung harti yén anjeun bakal ngarobah kabiasaan anjeun), jeung nu kadua nyaeta anjeun kudu nyaho naon nu anjeun keur pilari, naon anu keur anjeun»a nice guy»jeung ulah ragu pikeun ngeureunkeun net hubungan lamun anjeun ngarasa yén anjeun kahayang diverge.

Hatur nuhun pikeun naon anu anjeun pigawé pikeun maranéhanana anu nuturkeun ka maneh.

Abdi hoyong gaduh pamadegan anjeun dina video ieu, Simon Sinus (kuring mah teu nyaho lamun anjeun teu nyaho)

About