Di handap ieu hiji anyar pikiran map nyimpulkeun utama aturan pikeun ngaronjatkeun salila maca qur an.

Di ieu ngabogaan, Sanggeus tilu taun henteuna di dieu kami deui ku idin Allah, jeung lengkep maca anyar geus, Pikeun memotivasi sorangan diajar suras aya sia aya leuwih hade tinimbang visual. Pikeun pangaruh ieu kami francophone anu ngimpi hiji poé keur béntés dina basa arab sastra, pikeun bisa ngarti hutbah tina jumaah, tanpa tarjamahan, jeung utamana maca jeung ngadéngékeun al-qur an bari pamahaman.

Lalaunan kuring geus journeying, jeung kuring persevere

Anjeun nu kuring maca, anjeun kudu dipikaharti, kami teu profesor ti arab.

Sanajan kitu, kuring tetep guru élmu jeung jadi gairah ngeunaan babagi jeung pangajaran

Jadi kaula babagi bday ayeuna naon kuring geus diajar, dipikaharti jeung mastered dina harepan nu bakal ngidinan anjeun pikeun ogé maca QR taun. Mangga ngahampura kuring lamun ngangkat kasalahan, kuring teu neangan loka ieu, nu persetujuan mah Creator

About