Na pamaréntahan anu geura-giru tilu puluh taun heubeul jeung manéhna téh babaturan Perancis, pamingpin anak, industri anak, anak elites ti katuhu jeung kénca. Raja Maroko, Hassan II, teges pikeun loba Westerners ka modernisme, jeung dialog di tanah Islam. Tapi ieu appearances menarik nyumputkeun rusiah garden of kaisar, nu kalangkang nu plot jeung tahanan, siksaan, jeung leungit, tina kasangsaraan. Manéhna reigns, pangawasa sakabeh jeung unggal individu, megatkeun ngaliwatan réprési, rotted ku korupsi, rigging ku panipuan, curving ku sieun. Lamun manéhna teu invent mutlak daya, na genius geus pakéan tinsel sorangan ka mislead jalma asing, anu ngan nanya ka jadi. Anak démokrasi téh manéh rata-rata opat pulitik percobaan taun, leuwih ti saratus saprak kamerdikaan, jeung, unggal waktu, tumpak gerilyawan dikutuk pati atawa jeung abad panjara. Tortures du Derb Moulay Cherif, morts-vivants, calvary barudak Oufkir, peuting ngiles sahrawis.

Kawas naraka, manéhna geus nya kalangan. Dulur, mandang horor nasib-na, bisa assured nu batur sejenna geus ngalaman parah. Saprak publikasi resounding tina ieu buku, Hassan II dibébaskeun sababaraha tahanan saha manéhna geus nolak yén maranéhanana anu dikubur hirup di jails, ancur a penitentiary di mana manéhna geus nolak ayana.

Sababaraha tahanan dileupaskeun, tapi sistem tetep

Robert nyaéta hiji pengusaha jeung panulis american dipikawanoh cukup

About