Nengetan nada-na. Ieu naskah-na négatif jeung complaining? Ieu hiji tanda manéhna jaded, manéhna geus ambek isu jeung ex nya, atawa manéhna polos teu hormat awewe. Teu manéhna coba teuas teuing pikeun ngingetkeun anjeun. Manéhna miboga hiji motif ulterior manéhna pamaén, hiji scammer atawa serial dater. Teu manéhna boast jeung ngabohong? Eta teh tanda tina kerawanan atawa red flag of a timer diserep narcissist. Jalan anu mana waé, anjeun kudu lulus dina manéhna. Manéhna samar ngeunaan saha manéhna téh jeung katukang-na? Manéhna nyumput hiji hal, meureun pamajikan atawa kabogoh, masalah finansial atawa jillion séjén masalah pribadi. Bottom-line, lamun a man sacara talatah pings gut anjeun, eta sacara intuisi anjeun nyoba pikeun ngingetkeun anjeun, ieu guy bisa jadi warta goréng. Nu keur ceuk, aya nu karek cerai jeung randa kualitas lalaki dina loka dating anu genuinely néangan wanoja jeung saha pikeun babagi kahirupan maranéhanana. Maranéhanana geus teu tanggal dina dekade jeung maranéhanana bisa datang off salaku goofy jeung kagok dina maranéhanana surelek sareng teks talatah. Méré ieu guys kasempetan pikeun ngabuktikeun maranéhanana uyah saméméh ngalirkeun judgment. Di dieu aya sababaraha anyar mah talatah ti lalaki anu pura-pura, teu jujur jeung predatory jeung kumaha kuring direspon. Manéhna cukup ganteng nya bio ieu sahingga bisa hirup kalawan calakan. I emailed manéhna balik deui jeung manéhna henteu kungsi ditanya papanggih kuring, manéhna lain dihasilkeun runtuyan conversational talatah. Ladies, kajaba anjeun hoyong pen-pal, nyaritakeun manusa, anu wastes anjeun waktu jeung sajajalan surelek, atuh tapi aya atuh. Mulai Leuwih messaged kuring sababaraha -liners, nanyakeun ka kuring naha kuring kawas masak jeung naon anu paporit mah hal masak jeung saterusna manéhna diondang dirina leuwih ka imah mah keur imah-asak hidangan.»Abdi hoyong nyoba masak anjeun, eta meureun leuwih alus ti nyokot kuring ka restoran, kuring teu bisa mawa hiji paporit inuman hormat upami anjeun hoyong.’ I jawab:»FYI: eta teh teu sopan atawa hade nanya ka diri leuwih pikeun dinner dina pasamoan kahiji. Atawa komo kadua atawa katilu. Ngadagoan hiji wanoja ka ngajak anjeun leuwih. Kahayang mah anjeun nu pangalusna dina lalampahan anjeun.»Pengacara Manusa jeung kuring papanggih keur inuman jeung urang geus denok waktu jeung saterusna mah teu ngadangu ti manéhna deui. Minggu saterusna manéhna dikirim kuring hiji talatah teks, Hi, anjeun hoyong pikeun ngumpul deui.»Pasti,»jawab kuring.»Teu sangka nya urang meunang sapanjang fabulous.»Mah teu ngadangu deui ti manéhna opat minggu saterusna manéhna dikirim kuring Valentine salam. ‘Tuh Geulis, ieu téh pikeun panon anjeun ngan, kuring kakara hayang anjeun pikeun nempo naon kasampak kawas di handap ieu nu anyar jeung outfits. Hayu atuh nyaho naon mikir sanggeus nempo gambar nya. Di handap ieu link cocog méré kuring, jadi anjeun bisa nempo pics sabab resolusi nu loba keur cocog. Mawa nu seuri, sunda eta.»Hiji jam saméméh urang pasamoan peuting, manéhna emailed,»Nancy, kuring kudu maot ieu peuting. Anjeun bisa ngalakukeun jumaah atanapi saptu.»Dituturkeun jeung,»Ngan ninggalkeun kantor. Asa anjeun teu ambek. Bener teu hayang nepungan anjeun.»Na-menit pamungkas pembatalan ieu kurang ajar jeung unacceptable. I emailed ka manéhna,»Tom. No. Teu ambek. Tapi kuring tos turun hiji uleman ka nepungan anjeun jeung canceling hiji jam saméméh tanggal urang ieu teu pikaresepeun. Nancy.»Manéhna apologized jeung nanya papanggih kuring di handap ieu minggu, nyebutkeun,»teu Bisa ngadagoan. Oké, kuring teu bakal aya. Kuring jangji. Poé rapat urang manéhna emailed ka kuring,»hapunten, kuring keur teu bade bisa make ieu peuting.»Seniman Con hayang geura balik IM (talatah instan) jeung meunangkeun pribadi anjeun surelek jeung nomer telepon. Maranéhanana hayang pikeun ménta inpo pribadi ngeunaan anjeun gancang, jadi manéhna diluyukeun paguneman-na pikeun minuhan kabutuhan anjeun, tug di jantung anjeun jeung mangtaun kadali anjeun. Barry emailed,»profil Anjeun popped nepi dina poé pamungkas langganan mah. great pics anjeun geus pisan geulis nona. Kuring megatkeun pikeun ngirim anjeun hal ieu talatah pondok. Kuring keur ganteng, jangkung, gentleman a, aman finansial, kuring geus cicing di seluruh dunya. I bakal cinta ka dibere nyaho anjeun leuwih jeung leuwih alus, tapi kuring keur teu renewing langganan mah. Mun anjeun teu kapikiran di Dieu mah ID di Yahoo IM (barricades) ngarasa luncat ka surélék kuring dina barricades yahoo. Kuring bakal nungguan ngadéngé deui ti anjeun. Boga poé gede. Barry’ Donald wrote,»Hello, kuring ngaharepkeun ieu email manggih anjeun dina kasehatan alus. Ieu mah online ayeuna jeung kira-kira nutup akun mah saprak kuring geus meunang a pasangan hirup di dieu dina pertandingan keur bobogohan, nu ieu lamun misan mah datang di sakuliah anjeun propil salaku manéhna sabenerna nangtung di tukangeun kuring, manehna geus kabéh leuwih kuring ngeunaan meunang di touch sareng anjeun. Cenah anjeun sigana kawas awéwé manéhna bakal kawas nyaho leuwih alus. Manéhna hirup di wewengkon anjeun jeung manéhna téh ngan di dieu pikeun nganjang. Anjeun teu kudu nulis deui di dieu salaku mah bakal deactivating akun mah nu dina loka. Nya langsung email Jamestown di GMAIL C O M kuring ngaharepkeun anjeun meunang di touch jeung manéhna jeung kuring jangji moal teu kuciwa nanaon. Mah warms hal. Donald»Alpha lalaki teu boga poto jeung manéhna ngirimkeun: Hi, anjeun geus pisan geulis sarta kuring hoyong dibere nyaho anjeun leuwih alus. Allen A man tanpa poto teu pantas reply a, tapi lamun anjeun ngarasa anjeun kudu, anjeun bisa ngawalon,»kuring ngahargaan talatah anjeun, tapi kuring teu méré kaluar mah pribadi email ka strangers atawa susuratan ka jalma tanpa poto. Maranéhanana teu ngirim tulisan poto, atawa maranehna post palsu poto, atawa poto jelas tanggal, poék atawa rumeuk (manéhna teu hayang saha mikawanoh manéhna.) Aranjeunna keur aya hoream nyadiakeun tambahan poto, meunangkeun manéhna teu boga poto kiwari. Maranéhanana bakal talatah nu anjeun dina situs dating jeung lamun anjeun klik dina propil-na mariksa ka manéhna kaluar, manéhna geus disumputkeun propil-na jadi no hiji bisa nempo manéhna. Maranehna ngudag awewe anu cicing di nagara sejen. Manéhna ngabejaan ka anjeun manéhna relocating ka hiji wewengkon nu deukeut ka anjeun jeung nu manéhna geus meunang»luncat-mimitian», nu dina kahirupan sosial nu anyar. Manéhna citakan gambar lila-jarak urusan ka nyumputkeun henteu satia. ‘Baraya, ieu Asa manggih anjeun ngalakonan well. Poto éndah anjeun. Kami hampura kuring teu boga salah jeung geus teu réngsé propil mah. Kuring megatkeun teu alatan posisi mah di bank. Tapi bakal gladly surélék anjeun salah. Lamun kuring meureun kuring bakal sahenteuna ngagambarkeun sorangan. My name is John. Kuring geus geus di bank leuwih ti tilu puluh taun. I am a single bodas jalu umur. Teu kungsi kawin, ngan kungsi kapanggih hiji jeung anjeun minangka anjeun meunang kolot anu meunang harder pikeun manggihan. Buuk coklat, jeung sababaraha abu datang dina. Blue panon héjo. Non-perokok. jangkung, Sungut, nada, athletic, body muscular, muscular dada, gedé pecs hihi. Kuring ngarasakeun ngojay, sakumaha kaluar, beurat jeung cai beurat, snuggle, cuddle, urut, tubs panas, maca, film, sajarah, budaya, seni, musik, weekend getaways, travel, olahraga, panonpoé, cai, kuring keur narik kolot awewe asak, maranehna leuwih stabil, gampang pikeun ngobrol jeung nyaho naon anu maranéhanana hayang. Kami kira-kira jam ti Louisville. Cinta nu datang leuwih ti ka kota, asa ka ngadangu ti anjeun. Tulus John xoxo: Don posted na umur genep puluh lima nempo hiji-na gundul headshot manéhna ngadorong. Na karangan ieu kecap tanpa ayat megatkeun (engap-engapan.). Manéhna usaha desperately pikeun ngayakinkeun kuring manéhna jegud, suksés, pangaruh manusa. (Kuring geus condensed-na pisan verbose email.)»Kami a pensiunan perusahaan eksekutif jeung anyar duda, independent finansial, jeung residences di Nashville TN Denver CO, anu mikanyaah ka nganjang di dunya gede kota jeung enjoys konser, museum seni, film, teater, rupa restoran, daily workouts jeung poé hikes. Pisan berorientasi kulawarga jeung tilu sukses barudak, kabeh Ivy Leaguers jeung tingkat sarjana, anu sagala hanjakal hirup di jawa Barat Basisir, naha nu mangrupa mah tetep hiji tempat di Portland. Pisan ieu mah lucky ti hiji sudut pandang finansial dina mah -corporate taun hirup jadi kuring niatna percaya dina méré deui ayeuna amal sarta ogé pikeun barudak mah jeung malarat baraya. Kuring ngarasa niatna nu kolot nini, lamun di sadaya finansial mungkin, kudu mayar spp sakola pikeun barudak maranéhanana incu jeung kudu mantuan maranéhanana jeung utama médis expenses jeung komo dibikeun mantuan dina purchasing imahna, jsb. tapi kawas Warren Buffett, kuring yakin yen barudak incu kudu dibikeun inherit ngan cukup duit pikeun bisa gawé di jobs di nu maranéhanana hayang pikeun karya jeung teu jadi loba duit nu maranéhanana leungit motivasi gawé. Kuring ogé percaya dina kulawarga vacations nu mayar kanggo ku kolotna’ nini. Kulawarga mah teu taunan usum vacations di Hawaii jeung ieu kenangan gemar kulawarga vacations geus dipintonkeun ku studi dipigawé ku Alus Gede Science Center gawe bareng jeung Psikologi Department of Kal-Berkeley pikeun nyieun jauh leuwih kabagjaan ti akumulasi tina mobil mahal jeung sajabana.

Kami pohara ngora, mémang kami ku jauh hiji pangkolotna di sosial mah group (yuswa opat puluh lima) alatan teu gaduh barudak mah nepi ka ahir s awal s. PAKASABAN UPDATE: Sanggeus lima yrs. full pangsiun, kuring kakara ditarima hiji rebu hiji taun bagian-time proyék salaku Panaséhat Senior mah lila-istilah boss mentor (salah sahiji Nashville ngarah philanthropists).»Dupi anjeun pasti ngeunaan anjeun marketability salaku cerai atawa randa awéwé? I bakal cinta pikeun mantuan anjeun ngarti modern aturan bobogohan. Hayu urang ngobrol

About