A pangadilan dina UAE sacara Ras Al Khaimah anyar dihukum pamajikan ka tilu bulan di jail sanggeus manéhna kapanggih kaliru of néangan ngaliwatan salakina sacara telepon tanpa pangaweruh-na, Emarat Al Anjeun dilaporkeun.

Di na wartoskeun ngalawan nya, manusa teh ceuk pamajikanana indit ngaliwatan telepon-na jeung disalin sagala informasi dina eta ka alat nu séjén dina raraga neangan ngaliwatan eta saterusna dina.

‘Lamun manéhna teu curiga leuwih ti hiji hal, manéhna wouldn rsquo; t geus isro ngaliwatan telepon-na

Teu ngerakeun pikeun manéhna ka jail pamajikanana sorangan.’ UAE sacara cybercrime hukum nu ketat, utamana lamun datang ka mayungan privasi individu online. Nyebut ka Emarat Al Anjeun, ahli hukum Maca Al Awlaki jeung Mohammad Jed Al Mawla ngécéskeun yén dina nagara hukum, ieu liar ngaliwatan hiji jalma sacara telepon tanpa idin maranéhanana.

Pikeun pasangan nikah, illegality of néangan ngaliwatan telepon atawa komputer nangtung henteu paduli naha a pasangan percaya maranehna keur ditipu dina

Éta ogé dianggap hiji palanggaran sawawa sacara pribadi privasi online lamun nu mana wae nu maranéhanana informasi pried dina ku salaki, indungna, babaturan, dulur, atawa batur sapagawean

About