Eta ngan sakadar hiji talatah tunggal di chat balik ti muhrim ka babaturan, kulawarga atawa lover. Ieu urang motto lamun urang diwangun U HIRUP — jeung ieu téh masih kasus ayeuna. Ngobrol jeung urang di sakuliah dunya, nyieun babaturan anyar, manggihan asih. Ngundeur U HIRUP chat dina Google Play atawa ngajalankeun aplikasi dina panyungsi anjeun ayeuna. Ngirim talatah, obrolan jeung anu hayang jadi di masarakat lounges, nyieun babaturan, ngamimitian anjeun sorangan siaran live: sadaya ieu téh kacida bébas. Urang ngaronjatkeun chat U HIRUP sadaya poé jeung hayang nyieun eta leuwih hade dipake jeung praktis.

Hayu urang nyaho lamun hal teu balik dina chatroulette hirup. Anjeun gagasan sarta bongbolongan nu sok wilujeng sumping.

Nyieun U HIRUP leuwih hade babarengan

Urang remen pikeun mantuan anjeun tetep sélulér di dunya mobilitas. Urang live chat anu aya di Android, web jeung nu mobile web. Ngarasakeun rupa-layar dina laptop atawa PC anjeun sawaktos anjeun aya di imah.

Anjeun tarik kaluar

Ngundeur app pikeun tablet jeung smartphone cicing di touch jeung ngobrol dina lebet nu. Urang boga ton stiker jeung kartu anu bisa mantuan anjeun ningkatkeun komunikasi anjeun jeung nganyatakeun émosi anjeun. Koméntar fun jeung stiker fun bisa mantuan dua strangers pikeun megatkeun és jeung dibere nyaho. Moderator geus moro trolls jeung abusers dina ucing dua-opat jeung tujuh.

No panipuan atawa meres teu beunang di dieu

Anjeun ogé bisa mantuan urang nyegah nu mana wae nu paripolah inappropriate ku notifying urang nanaon anjeun manggihan curiga. Tim urang bakal nungkulan anjeun laporan dina mungkin waktu shortest. Anjeun teu kudu pariksa akun anjeun pikeun nyokot kauntungan tina live chat. Boga nomer telepon atawa jaringan sosial akun teu diperlukeun pikeun muka sidang. Urang ogé ninggalkeun urang sunda tetep anonim salami maranéhanana hayang. Peluncuran urang chatroulette hirup, sarta anjeun baris nempo daptar transmisi hirup di tengah layar. Anjeun bisa cicing di dieu pikeun salami hayang jeung ngan saukur arahkeun ka aliran hirup atawa ngagunakeun search pikeun manggihan pamaké husus. Ngirim talatah swasta atawa ngamimitian chat video di swasta lamun anjeun manggihan nu batur husus. Urang geus ngurangan sarat minimum pikeun sambungan jeung anjeun bisa ngamiluankeun ayeuna U LIVE di mana wae, mandang kualitas Internet. Kabeh kudu mangrupa hiji koneksi tilu ngobrol jeung sakabeh dunya

About