Mun anjeun geus kungsi hayang nyaho tempat pangalusna pikeun malu guys papanggih nice katresna atawa di mana pikeun manggihan kabogoh a, ‘ieu’ tempat bisa mere ilham anjeun. Alesan nyaéta kusabab aya no tekenan sacara resmi sosialisasi atawa coba pikeun meunangkeun date. Jeung. Aya kasempetan alus nu anjeun bakal papanggih hiji nice gadis single, nu jenis awéwé anjeun hoyong pikeun settle turun jeung tanpa settling. BANTAHAN: Anna teu psikiater no way atawa médis panaséhat nope anjeun nu pancénna pikeun lampah jeung hasil nu tujuanana.

Wingman Luhur Ditempo Video pikeun Lalaki Tips for Dicks — Teu Sirit Ukuran Masalah

About