Manéhna nu timburu tipe

Manéhna terus complaining

Ngeunaan nanaon jeung unggal hal saeutik. Hirup nya ieu runtuyan sajajalan rants. Anjeun geus terus ngingetkeun yén manéhna leuwih alus ti anjeun sarta yén anjeun kudu bersyukur manéhna milih anjeun. Nelepon nya»teu nice»bakal parnyataan nu ngahinakeun taun. Gadis ngajadikeun Cruella de Val pantas a halo. Nurutkeun nya, lamun bener dipikacinta nya kawas ceuk anjeun teu, mangka bakal anjeun méré nya sadaya kecap akses anjeun. Winna jadi kahiji ngadéngé naon IVY geus ngomong. Asupkeun alamat surélék anjeun di handap pikeun ngalanggan apdet mah

About