Kamus arab

Hiji pendamping alus teuing pikeun peserta didik tina basa arab, ti pemula sacara level tingkat panengah. Ngawengku nu paling dipaké kecap dina basa arab ayeuna. Payil PDF bisa disalin ka ditempo dina smartphone anjeun atawa iPad anjeun (ngagunakeun buku). Ngan kawas perancis, basa arab ngabogaan susunan pribadi kata ganti. Kecap dina basa arab pikeun ‘kuring’ téh ‘ana’. Hal ieu diperkirakeun yén Video bobogohan juta jumlah speaker tina sagala variétas tina basa arab di dunya. Basa arab teh diucapkeun di Maroko, Aljazair, Tunisia, Mesir, Suriah, Yordania jeung loba nagara séjénna. Anjeun bakal ngamimitian jeung basajan kalimat dina basa arab, jeung kekecapan…