Gadis aya di Saint-Benoît keur serius hubungan — Pasamoan Pasamoan

Kahiji, kuring Celine, kuring cicing di Saint-Benoît. I am a wanoja ngora geulis dua-opat taun, nu dearest hayang papanggih hiji guy pikeun hubungan serius. Dina kanyataan, kuring megatkeun pikeun narik leuwih, eureun madness jeung méré harti sabenerna mah hirup. Jeung kuring mikir hal pangalusna pikeun ngalakukeun dina arah ieu papanggih hiji guy siap bunuh. Jadi kami teu néangan hiji lalaki anu kuring bakal mertimbangkeun jadi hiji tante pikeun amourettes tanpa poé saterusna. Naon kuring keur néangan éta téh hiji pisan serius komitmen jeung bakal ngakibatkeun pangwangunan hiji imah. Tangtu, kuring hayang man a anu weruh naon manéhna hayang, anu teu…