Di nagara urang, eta mah teu adat pikeun spouses bobo nyalira

Hayu urang manggihan kaluar naha

Emosi unavailability jeung misteri nu rusiah kasuksésan kahiji tanggal.

Jadi, nyebutkeun panalungtik American

Elmuwan geus manggihan yén pasangan anu teu rutin meunang cukup sare, quarrels lumangsung leuwih mindeng. Pasangan anu méré full saré kurang ti waktu disarankeun (kira jam dalapan), worsen teu ngan kaséhatan maranéhanana, tapi ogé hubungan maranéhanana

About