No telepon darurat jeung Skype teu ngagantian pikeun telepon anjeun jeung teu bisa dipaké pikeun nelepon ladenan darurat.

Ku neraskeun pikeun ngotektak loka ieu, anjeun satuju pikeun ngagunakeun ieu. Ngarasakeun video chat haratis sareng nu séjén Skype jeung webcam atawa smartphone cocog.

Manggihan babaturan

Ngasongkeun tempat pasamoan ku babagi lokasi anjeun dina Skype (sadia pikeun smartphone)

About