Dina artikel saméméhna, urang geus dibahas sababaraha tips dipake keur expat jalma pikeun ngamimitian hiji paguneman jeung Saudi. Di dieu urang nyawalakeun kumaha Expats bisa boga és pegat jeung meunang chit chat dimimitian jeung Saudi gadis. Naha an Expat ieu pasamoan Saudi gadis di jero atawa di luar Saudi Arabia tips ieu bakal ngabuktikeun jadi mangpaat. Firstly, hal ieu dipikaharti nu aya distinctions ngabogaan hiji paguneman jeung Saudi jalu jeung nu bikang. Lamun paguneman jeung Saudi bikang éta téh hiji hal dipikaharti nu aya sejen bikang ngabogaan hiji paguneman jeung dirina. Lamun Expat nona meets a Saudi gadis pikeun kahiji kalina dina kahirupan, pasamoan bisa jadi di hiji gathering sosial atawa dina beus atawa bisa lumangsung di mana wae tempat umum lianna topik di handap ieu bisa jadi teu loba dipake dina nyiptakeun atmosfir ngabogaan hiji paguneman friendly. Ieu jejer nu bisa jadi mangpaat dina bridging celah antara dua strangers. alm Keur ibu unggal mojang mikanyaah ka barudak nya paling, jadi alright nanya Saudi gadis query ngeunaan barudak nya. Lamun Saudi gadis anu ditanya ngeunaan umur barudak nya, manéhna bakal teu kapikiran eta, kawas kabéh ibu ibu di sakuliah dunya, hiji Saudi cimahi geus loba sunda pikeun barudak nya jeung sok bagja obrolan ngeunaan barudak nya. Manéhna bisa willingly ngabahas jumlah barudak nya, umur maranéhanana jeung naon anu maranehna kawas dahar jeung maké jeung naon teu jsb. Nanaon ngeunaan nya barudak bakal kuat jeung icebreaker mimiti pohara alus pikeun paguneman. Teu ngarasa bad lamun Saudi gadis nanya ngeunaan cara ngajalankeun imah alus atawa kumaha carana sangkan manéhna ngatur nya housemaid, patarosan ngeunaan Saudi masak, resep béda Saudi masakan. Manéhna rada bakal jadi happier dina nyawalakeun masalah ieu jeung bisa jadi ngarasa alus méré tips.

ieu ogé pohara alus topik. Manéhna bisa jadi pohara bagja dina babagi kaahlian nya dina balanja, milih baju geulis, desain menarik tina perhiasan jeung tempat alus pikeun balanja di. Kulon gadis bisa kalayan gampang nangtoskeun naha Saudi gadis geus kuat kosakata jeung conversational kaahlian dina basa inggris. Eta dipikaresep bakal jadi ngusulkeun ka muji nya lamun manéhna geus alus conversational kaahlian dina basa inggris jeung lamun hal ieu, disebutkeun, manéhna kudu wanti dina pangajaran anyar ieu basa. Éta ogé bisa jadi mikir yen hiji Saudi nona anu diomongkeun inggris fluently bisa jadi teu nyaman jeung nyawalakeun rada béda urusan. Nu diskusi bisa ngahurungkeun ti baju jeung perhiasan ka kiwari masalah, masalah utama nagara jeung solusi maranéhanana salaku urang. alm Hal anu penting pikeun nyaho yén Saudi gadis jeung saha anjeun anu nohonan pikeun kahiji kalina bakal dipikaresep jadi uncomfortable jeung patarosan ngeunaan salakina, salaku ka naon nya ngaran, umur, profesi jeung patarosan ngeunaan panghasilan salakina.

Patarosan ieu nu sakuduna jadi diwatesan ku privasi dina masarakat Saudi

Bari ngawangkong ka hiji muhrim Saudi gadis jejer kawas pulitik, agama urusan jeung pertikahan nu leuwih alus pikeun bisa dihindari jeung teu aya nu dibahas.

Eta bisa nyieun gawang gedé dina silaturahim dua katresna pasamoan pikeun kahiji kalina

Hiji teu kudu heran lamun hiji Saudi gadis ieu nanyakeun sababaraha patarosan pribadi patali ka kulawarga nya urusan jeung gaji. Manéhna bisa menta hiji westerner yén anu salakina jeung naon manéhna pigawé, jeung manéhna bisa nyieun queries ngeunaan expenses rumah tangga ogé. Hiji bakal kungsi jadi nyawalakeun nu mana wae nu parasaan sasaruaan ngeunaan Saudi lalaki atawa lain pre-kakawinan urusan sabab manéhna bakal leungit nya hormat di hareupeun Saudi nona

About