Roman di manusa sacara umum pisan nice rarasaan. Tapi, hal ieu mindeng disebut di arab lingkungan nu lalaki teu nu ieu teu teuing. Tapi, éta kajadian yén paripolah ieu nyimpen arab awewe dina kaayaan marabahaya, sabab manehna ngomong yen lamun manusa nya mikanyaah nya sabenerna, teras kenging teu mintonkeun manéhna manéhna henteu deui nya cinta. Éta ogé salah sahiji alesan naha loba pasangan arab anu asup dina hiji saimbangna nu ngancam stabilitas maranéhanana jeung kulawarga maranéhanana. Mindeng, wanoja nu teu nyaho kumaha smolder di jantung salakina nyieun manéhna man»leuwih romantis». Contona, bisa jadi ngan saukur mintonkeun hal-komo leuwih romantis jeung nya man, atawa ngalakukeun oge jeung jantung naon manéhna diaku. Ieu téh boga konotasi negatif, no ngalanggar sababaraha, sabab unggal awéwé geus pinuh katuhu pikeun cinta salakina salaku manéhna wishes. Arab manusa nu sensitip pisan, sanajan eta hides ka muncul kuat dina panon rombongan Manéhna enjoys jadi loba ngadangu compliments ti pamajikanana. Sajaba ti éta, manéhna museurkeun hadiah nu lembut méré manéhna jeung kanyataan yén éta pikeun nyokot waktu pikeun milih naon pleases manéhna ogé greatly ngaapresiasi. Manéhna weruh yén hiji manusa ngabogaan butuh stabilitas dina kaayaan hateupna sarua salaku salaki jeung pamajikan jeung nu sanajan geus sampurna hak pikeun ngaku hak anak, kudu milih moments saperti jeung nyingkahan ngalakonan eta terus-terusan. Kanyataanna, imah teu pangadilan tapi hiji tempat complicity, alesan jeung tenderness. Eta sahingga bakal leuwih gampang pikeun ngajawab leutik disagreements di luhur rasional. Tina komo, pikeun megatkeun rutin hirup nikah, hal anu penting pikeun bakti waktu séjén kali cicing dina sirah-ka-sirah jeung salaki, pikeun ngabahas atawa pikeun meunangkeun kaluar pikeun ngarobah gagasan Dina cara ieu, arab awewe bisa nuduhkeun roman nya man, nu jauh ti keur bisa mintonkeun eta. Jeung lalaki, pikeun bagian-na, perlu pikeun mintonkeun pamajikanana cinta-na ku cara nu beda, jadi lamun kaula anu ditangtayungan sarta kawas tetep hormat dina kulawarga, ieu téh ayakeun dilarang atawa émasculant mintonkeun parasaan. Hello, artikel nyaéta bit a tanggal tapi ku kasempetan ieu mah néangan sumber dina seduction di lalaki arab budaya Pikeun bagian mah, kuring keur jeung sunda pikeun ampir sataun, di awal kuring nempo manéhna salaku babaturan, teu katarik. Tapi hiji babaturan deukeut pisan, jeung kaasih gede, tenderness. Manéhna geus maén game of kasabaran, jeung saterusna mimiti nyokot nya jauh. Aya kuring ngarasa yén ieu attachment lalaunan transforming Saprak, eta teu eureun. Sakumaha urang meunangkeun deukeut, eta ngalir jauh, hal anu teu jelas dina kecap-na, ieu téh karusuhan jeung hate eta.

Kuring geus lila ditéang ka ngarti, datang ka mikir yén ieu jenis a manipulatif narcissistic kuring ngarasa betrayed, sabab paling penting pikeun kuring ieu amanah, ieu kaasih, kuring nyebutkeun ka sorangan nu ahirna kuring kudu jadi penting pikeun manéhna, tapi teu sarua.

Kuring manipulates pikeun ngahontal na tungtung

Saterusna kuring mikir deui ka nu sejen urut sunda jeung nu lumangsung waktu anu pohara singget ieu hal anu sarua. Jadi kuring heran lamun Aya anu teu hiji hal budaya. Salah sahiji cara pikeun ulah nepi ka nyieun wanoja gumantung, robah antara moments rapprochement jeung jarak, komo dina belittling Nu visi mah kulon. Sabab kuring teu bisa nangtung eta, éta teuing nyeri. Manéhna komo ka kuring yén lamun kuring ari tenang, mikir eta bakal. Ieu téh dahsyat sabab kami teu bisa ngaleupaskeun sirah naon geus cicing di nice.

Ieu angin atawa naon

Atawa sok, dina sirah kuring ieu hiji mangsa. Kuring maca kabéh koméntar ieu jeung loba perhatian. Jadi, kuring dijieun dua observasi, kahiji, bohong jeung jujur di Arab aya budaya titik bar. Anjeun ménta manéhna pikeun hiji alamat, eta ngirimkeun anjeun ka hiji rebu tempat nyata alamat maranehna bakal kungsi nyaritakeun yén manéhna teu nyaho. Salapan awewe atawa leuwih nu ditumpurkeun, atawa teu ngadenge oge, atawa nu maranehna teu ningali oge. Nu, kuring geus noticed dina kursus mah feminin conquests. Ujug-ujug, handicap ngalaman ku nu lolobana awewe, nyorong lalaki ka cope jeung bebeneran. Nu bisa ngadagoan pamajikan hiji lalaki anu geus sapuluh, dua puluh atawa komo tilu puluh taun leuwih ngora ti manéhna. Sia, sia, sia Jeung maranehna ngagantung kira-kira ieu handicap saprak waktu subuh

About