Pasamoan dina Adopteunmec jeung bodo mah ti kota, kiwari pas nah, ieu téh metot jeung eta ngajadikeun komo sababaraha visions mana urang ngabahas pegat batang. Urang papanggih hiji peuting di bar jeung sanggeus kuring ka ngeunaan ABORSI tina ex-na, jeung teu motret mah teu ngarareunah, manéhna nawarkeun kuring pikeun review. Naif, kuring nyebutkeun Naha teu, ieu téh bener nu sanggeus kabéh, urang ngan papanggih. Response-na: Tapi salaku babaturan atawa ogé. Kuring papanggih dina Adopteunmec, jeung urang ditambahkeun dina Facebook. Propil-na saeutik kosong tapi naha teu. Hiji poé manéhna nulis kuring dina Facebook, saminggu sanggeus kuring ditambahkeun. Kuring méré manéhna mah tel, jeung kudu aya hiji pasini. Manéhna datang ka nyokot kuring nepi di stasion kareta, pasamoan kahiji, nice, urang seuri ogé. Eta méré kuring smacks of anak jeung manéhna daun poé saterusna. Urang ngobrol salila tilu minggu, jeung urang gé nempo anjeun dina sabtu minggu. Kuring nyieun manéhna dahar naon manéhna diaku. Malem kahiji anu bade ka nikel jeung isuk saterusna, eta meunang kuring kaluar ‘kuring teu ngarasa eta antara us jeung merta kuring shank dina kuring. Manéhna datang ka tempo kuring nepi di imah, urang gembor oge, kuring raraga sushi jeung eta bayaran gentleman a. Kuring nyieun manéhna nganjang ka imah mah jeung pool jeung manéhna embraces kuring sababaraha kali. Sakali manéhna ieu isro, manéhna nulis kuring ngabejaan ka kuring manéhna geus anjog. Tapi poé saterusna manéhna ngirimkeun kuring SMS: eta isro teuing geura-giru, ieu mah teu naon kuring hayang, jsb, Uh, kitu kénéh manéhna anu kuring dicium ku reuwas no. Jeung aya kaluar pikeun kuring salaku geus réngsé. Kuring ka manéhna OK, jadi kuring geus mindeng manggihan jalma nu sarua tapi jeung béda tujuan gumantung kana loka (md). Opat situs, opat carita, sadaya réngsé ékol anu sarua: nu mythos anu churn kaluar anu cukup curiga, kuring geus sadaya di antarana bray jeung propil Palsu, mangka, tangtu, maranéhanana éta pisan anu sacara resmi jeung kuring, jeung geus jelas ditutup akun maranéhanana, Urang ngobrol unggal peuting dina situs pikeun ampir dua minggu, sarta jadi eta sigana teu ka pencét pikeun pindah ka hiji hal saeutik leuwih beton, eta mah anu nawarkeun ka tukeur nomer urang. Kuring anjog sateuacanna ka pasini jeung bapak mah kasep, alus dua menit reureuh. Eta nuju ka kajadian jeung. Eta teu kasampak kawas gambar, atawa rada tanggal anyar, ngabogaan sahenteuna opat atawa opat lima taun. Tapi kuring mutuskeun teu nepi ka kami heubeul lima belas taun, sanggeus kabéh, dunya dina Adopteunmec tilu ka tujuh taun jeung opat bulan kuring geus dijieun tujuh rapat IRL. Dina awal ieu mah ‘hade’, kuring méré ka charms jalma anu kuring teu kawas sakabéh ngadadak, ogé ka kuring hal ieu dicokot. Kungsi ngalakukeun nu, utamana dina loka salaku naze mana nu guys teu ragu. Kuring papanggih direksi misogynist, nu guys tilu puluh taun, nu merlukeun anjeun poto langsung dina whatsapp, ieu mangrupa palasik dina loka ieu, psycho anu geus diri didiagnosis asperger sacara, bertindak kawas hiji pervert dina loka (nanya ka anjeun Facebook kuring geus usaha loba loka dating: Ngadopsi Guy hiji (dina nu kuring geus papanggih mah urut na mah geus dipisahkeun, sabab ieu ulang kadaptar tilu taun sanggeus, sedengkeun ieu mah di mancanagara. Ringkes), Meetic (loba teuing informasi pikeun diajar, komo leuwih goreng ti nu ngalamar hiji proyék) Arab video bobogohan (ieu téh spam.) Tinder. Kuring geus teu usaha eta can. Usapkeun ka kenca, gesek ka katuhu.

Tuluy L. diketik latin, teu loba teuing poto (jeung utamana poto pausahaan anjing, ucing, kuda, hen, ngégél. Poho yén anjeun teu boga kasempetan, pounced Dina salah paham eta bisa digawé ‘Kaaku, ku maca profil anjeun ceuk kuring ka sorangan, ‘manéhna geus katingal a gadis nice’. Ditambah we geus sarua maca jeung dipikaresep dina film. Kuring geus maca sakabéh runtuyan assassin karajaan, jeung kuring dina dua runtuyan, nu jelema nu maehan jeung fool.

Kami pisan jujur, rido

I am not looking for a fisik dina hiji wanoja. Keur sakabeh éta, lamun anjeun minuhan batur, naon méré urang pangjurung mun teu aya eta nyaéta aspék fisik atawa di mana wae kasus naon urang ngarasa dina cahya. Kuring ngaku yén kuring block

About