Anjeun nu ngadaptar pikeun jerman-basa keur Bobogohan klub di Jerman jeung hoyong dibere nyaho urang leuwih alus. Tangtu, anjeun sok bisa ngatur hiji palasik date: indit ka bioskop atawa boga kopi babarengan dina hiji tempat pikaresepeun. Tapi aya loba cara nu sejen pikeun ngatur hiji asli date, méakkeun waktu babarengan, jeung dibere nyaho silih leuwih alus. Pindah ka kang oki sacara tangtu jeung diajar kumaha carana nyiapkeun anyar paporit masakan, atawa manisan. Indit babarengan jeung nyanyi karaoke. Meunangkeun diayakeun dina bike a, leumpang sapanjang jalan jeung hiji karinjang buah, jeung eureun keur piknik di panorama titik sapanjang jalan. (Dina website jerman-Basa Association»Rapat di Jerman»aya hiji topik»sasama travelers»-ogé pikeun ieu lalampahan). Ngatur pinter pasamoan babarengan di kelas, trainings, metot seminar atawa, contona, di kelas seni.

Bareng eta mah eta bakal boring jeung ogé kapaké ker.

Maca buku paporit anjeun kaluar pisan

Pindah ka tango, waltz, salsa atawa Rumba palajaran babarengan. Indit ka pasar loak dina weekend jeung manggihan hal nu asli salaku kado ka unggal séjénna. Tarik babarengan sababaraha gambar nu geulis, imut bentang, masih hirup, atawa lucu karikatur. Jeung paling importantly, inget: berkomunikasi di jerman-basa keur Bobogohan klub di Jerman teu ngan angka nu gede kasempetan pikeun papanggih a kindred sumanget, tapi ogé diajar loba hal metot

About