Vérsi anyar urang, random VideoChat merlukeun yén anjeun ngakses jeung Google Chrome atawa Mozilla Firefox, salaku ieu nu panyungsi éta, dina waktu ieu, ngarojong protokol WebTV.

Sajaba ti éta ka panyungsi Internet Chrome atawa Firefox, anjeun kudu di lingkungan Windows, atawa Linux, atawa Android.

Meureun Microsoft Tepi bakal karya, meureun teu

Wilujeng sumping ka urang anyar random video chat for Android, di mana urang nawarkeun laju kahiji kadua, ku kituna anjeun teu méakkeun leuwih waktu ngobrol jeung kurang nungguan. Jadi novelty a, urang geus kaasup kamungkinan pikeun nyambung ka Ngobrol jeung VideoChat pikeun sadaya pamaké Android, sabab make Chrome atawa Firefox, nu ieu mah mungkin saméméh sabab urang anu ngagunakeun Flash Player, nu teu aya dina Android, jeung mangrupa hiji pamutahiran signifikan yén sadaya pamaké Android ayeuna bisa nyambungkeun ka urang Ngobrol kitu ogé pikeun pamaké ti kantor jeung constitutes hiji titik pasamoan pikeun dua. Urang geus sok ditéang kualitas di urang ucing jeung urang kudu sok usaha pikeun ngidinan pamaké alat nu bagerak pikeun ngakses sakabéh urang ucing dina kaayaan nu sarua salaku pamaké kantor. Urang teu kawas naon lumangsung dina vérsi séjén ucing, mana vérsi mobile jeung desktop nu lengkep beda jeung pamaké mobile bisa ngobrol jeung pamaké kantor jeung sabalikna, sabab di paling sistem sawala ayeuna, dua sistem nu differentiated, nu ngabalukarkeun hiji diferensiasi nu nyegah loba pamaké pikeun meunangkeun nyaho sabab keur teu disambungkeun ka sarua sawala server. Eta sacara éra, sabab a alus bagian tina kasempetan ieu leungit pikeun bisa ngabahas jeung leuwih pamaké dina waktu nu sarua, jeung urang direngsekeun dina cara ieu, jeung video chat nu hade dina HTML lima, nu teu merlukeun nu mana wae nu plugin tambahan, jeung karya boh pikeun pamaké telepon pamaké mobile jeung desktop sistem.

Kabéh pamaké dikumpulkeun dina sarua video chat, jeung fitur kawas audio, video, jeung téks

Urang kuciwa nu pamaké iPhone bisa jadi teu bisa ka nyokot kauntungan tina anyar urang VideoChat, alatan tungtutan jeung impositions Apple dina sistem operasi iOS, nu pisan restrictive dina hubungan ka interoperability WebTV, nu dasarna Sambungan Bisa antara pamaké, ningkatkeun laju sambungan jeung kualitas audio jeung video dina video chat. Urang teu nyangka yén Apple robah anak kawijakan restrictive dina jangka pondok, sabab kajadian nu katelah Lumangsung, nu maling pribadi gambar dina Apple sacara server lumangsung, teu bisa mantuan Apple pikeun ngaronjatkeun kaamanan anak kawijakan sarta ngalaksanakeun protokol WebTV, nu bisa mantuan ngaronjatkeun komunikasi pamaké anak. Dina waktu Apple modifies anak kawijakan pikeun nu urang Ngobrol hade dina iPhone, VideoChat pikeun iPhone bakal siap dina mungkin waktu shortest. Operasi anyar urang random video chat téh basajan pisan, tapi urang bade mere anjeun sababaraha dasar anak operasi, pikeun aya ragu no. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngatur préferénsi anjeun ku ngaklik dina tombol di handap: control panel urang videochat téh basajan, ngan nempo gambar napel nempo beda unsur: sakali setélan ditetepkeun dina pilihan, anjeun bisa kalayan gampang bisa balik deui ka menu utama jeung klik dina Start pikeun ngamimitian galecok jeung jalma jeung patokan search anjeun jeung kapentingan anjeun. Urang VideoChat rando dumasar kana WebTV, nu dasarna hiji sambungan Bisa, eta mangrupa hiji pamaké jeung pamaké sacara langsung, tanpa intermediasi tina server luar, tah eta anu teu sedeng alatan ngabersihan watesan téknologi ieu, saprak eta teu mungkin pikeun ngawas sakabéh log-in pamaké sabab salila ieu urang kudu nyambung jeung nu di antarana, ku ngawatesan waktu sawala pikeun pamaké.

Ku alatan éta, make Video urang Ngobrol jeung caution sabab teu nyaho saha ieu dina sisi séjén tina kaméra

Urang oge kudu nginpokeun nu, Dina poé urang, nya eta mungkin nu hiji pamaké anu ngabogaan aksés ka webcam anjeun bisa catetan nu streaming tina eta. Pikeun alesan ieu, logika nyebutkeun urang teu ngalakukeun nanaon dina urang VideoChat random yén anjeun teu bakal ngalakukeun di dunya nyata, saprak anjeun bisa disalametkeun. Aya loba program di Internet nu bakal bisa falsify nu sinyal webcam, nu antara paling well-dipikawanoh nu Palsu Webcam jeung Manama, anu bisa dipaké pikeun ngirim video sinyal saméméhna kacatet nyieun hiji mikir jalma anu ngawangkong jeung Justin Bieber (sanajan eta jigana nu ieu lulucon a, ieu geus lumangsung sababaraha kali).Nya kitu, urang bakal méré anjeun sababaraha dasar tips pikeun pangalaman anjeun dina chat random anu pangalusna nu mungkin: vérsi anyar Urang videochat dina HTML lima merlukeun anjeun pikeun ngakses jeung Google Chrome atawa Mozilla Firefox (kudu), sabab ieu nu panyungsi nu ayeuna ngarojong protokol WebTV, nu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyambung langsung, jeung jeung kualitas video jeung ningkat audio. Sajaba ti éta ka panyungsi Internet Chrome atawa Firefox, anjeun kudu di lingkungan Windows, atawa Linux, atawa Android

About