Lamun jawaban anu ENYA nepi ka ampir sadaya patarosan ieu jeung nu anjeun hoyong manggihan hiji awewe tapi nu anjeun teu yakin yén bedeux dipigawé pikeun anjeun, jadi maca nu testimonials urang anggota bedeux anu geus papanggih pamajikan maranéhanana ngaliwatan urang»kuring papanggih wanoja mah hirup ti poé kahiji. Propil-na ieu dibere ka kuring geura-giru. Kuring mimiti saeutik ragu pikeun nyokot kahiji terus ceuk kuring ka sorangan lamun kuring teu dicobian mah tuah ayeuna, kuring yakin maranehna teu sukses. Jadi kuring wrote kahiji saeutik talatah jeung kuring narima pisan gancang saeutik jawaban kahiji. Kahiji We disilihtukeurkeun sababaraha talatah dina loka bedeux terus we disilihtukeurkeun urang surelek jeung urang nomer telepon. Urang nyandak waktu urang tapi pamustunganana eta sadaya anu lumangsung leuwih gancang ti urang geus boh asalna pikiran. Urang geus pamustunganana jeung hatur nuhun pikeun bedeux kapanggih rasa tina kahirupan sanggeus urang megat disappointments jeung masing-masingna.»nyebutkeun Francis.»Sanajan teu pisan sumanget dina pamanggih bade ngaliwatan bobogohan klub pikeun manggihan wanoja nu hirup mah, kuring ahirna milih salah sahiji paling well-dipikawanoh keur kuring pikeun nyegah bad kejutan. Sanggeus ngan dua minggu kuring papanggih wanoja nu ayeuna biasa hirup mah jeung urang nyaho yén nu bakal datang milik urang.». Pasamoan ieu gancang, jeung pesona Estelle lakonan (milik teuing), urang sunda tumuwuh gancang ka titik saperti nu urang gé ayeuna Anjeun teuing bisa manggihan hiji awewe jeung nyaritakeun urang ngeunaan pasamoan jeung mate jiwa anjeun. Kapribadian uji normalitas téh lengkah kahiji jeung mangka anjeun bisa manggihan anjeun ideal pamajikan dina daptar urang disarankeun mitra. Asup nepi pikeun free, anjeun bakal kaget.

Sanggeus nulis sababaraha talatah pikeun sababaraha poé, urang mutuskeun pikeun ningali eta di jalma. Ieu mah saraf tapi sadayana indit salaku kuring kungsi dibayangkeun.

Urang papanggih dina bedeux usum panas kamari

Teu sangka bakal manggihan sunda tapi eta kajadian. Kami pohara bersyukur ka geus nunda dina jalur nu séjén.

Hatur nuhun bedeux

Kuring geus usaha situs séjénna tapi tanpa sukses. Kuring teu boga teuing harepan dina kuring signing dina bedeux tapi geura-giru kuring hooked lamun kuring nempo pendekatan pribadi loka. Daptar mah tina mitra geus dibikeun kuring kahayang pikeun nuliskeun di kontak jeung lalaki anu kuring papanggih anu bener nice. Kuring teu test ku nyiptakeun propil dina bedeux. I geura-giru dimimitian pikeun nampa nawarkeun ti mitra jeung nu kumaha kuring papanggih Sylvie.

Urang bagja pisan babarengan

Kuring manggihan mah ideal man, Urang sadaya babagi. Urang kudu diajar ka nyaho urang saeutik demi saeutik, jeung urang nu katempo opat kali saméméh urang nyium kahiji. Bukti yén internet teu merta sinonim pikeun présipitasi. Pasamoan anyar urang geus kungsi geus leuwih gampang ti jeung Internét. Tapi naon alus nya eta pikeun ngabahas ampir jeung puluhan jalma tanpa nyaho naha sabenerna sambungan bisa nyieun sareng maranehna

About