Naha anjeun nyaho. Sadaya urang kamus anu bidirectional, harti yén anjeun bisa kasampak nepi kecap boh dina basa dina waktu nu sarua. Bagian ti inggris-arab kamus ngandung tarjamahan tina Arab panon.

Hak cipta bab.la, iwal lamun disebutkeun béda. Sadaya hak ditangtayungan. Ieu kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman anjeun dina website urang. Website ieu make cookies nu nyadiakeun pariwara sasaran, jeung nu lagu anjeun pamakéan website ieu. Ku ngaklik ‘terus’ atawa ku neraskeun ngagunakeun website urang, anjeun agreeing ka urang make cookies. Anjeun bisa ngarobah anjeun cookie setélan iraha wae. Naha anjeun nyaho. Sadaya urang kamus anu bidirectional, harti yén anjeun bisa kasampak nepi kecap boh dina basa dina waktu nu sarua. Ieu kalimat asalna ti sumber luar jeung bisa jadi teu akurat. bab.la téh teu tanggung jawab ka eusi.

Read more

About