Nagreg Fokker geus siap pikeun nikah kabogoh nya, Pam, tapi saméméh manéhna pops pertanyaan, manéhna kudu meunang leuwih nya formidable bapa, humorless urut agén CIA Jack Byrnes, di kawinan tina Pam sacara adina

About