Ngawitan browsing jeung olahtalatah leuwih single ku ngadaptar pikeun POF, nu panggedéna loka dating di dunya.

I love ‘s ‘ceuk asih pilem nu era pakean jeung maké pakéan kawas kitu. Mah kawas moral iklim waktu éta periode salaku w kami a man anu weruh kumaha pikeun ngubaran hiji awewe, kami sok hormat, pisan pamahaman, gede pangdéngé, jeung paling importantly kami pisan jujur jeung dipercaya jalma. Kaula bade gampang, lucu jeung Batur anu urang geus di dieu pikeun cukup sababaraha waktu jeung can manggihan nanaon serius.

Bisa jadi eta teh kuring atawa eta

Idk tapi kaula néangan batur anu cocog jeung kapentingan nu sarua saperti kuring. Kuring datang off salaku qui bodas jalu mah kawas film ker boling dagang poé.

teu jadi maén kaulinan kaula néangan hiji alus awewe

aya nu mana wae nu nyata awewe di dieu sigana jadi kaulinan henteu aya hiji serius ngeunaan hubungan

About