Kuring hirup di Dubai lima bulan geus jeung ngarasa kesepian. Tapi kuring teu boga naon pamanggih kumaha kuring bisa papanggih si dieu. Kuring tilu puluh ka anjeun, hoyong papanggih man Éropa. Hello, kuring bener percaya eta sacara sabaraha lila hubungan geus bade dina keur, pikeun conto anjeun teu bakal mawa imah anjeun bf gr ngan sanggeus opat poé wo. Anjeun teu kudu manggihan man pikeun anjeun sabab waktu katuhu bakal datang pikeun anjeun jeung manéhna tapi pikeun samentara, kuring mikir anjeun kudu ngobrol jeung hiji lalaki. Mun anjeun yakin anjeun geus rengse, kuring geus dipigawé eta nu sami atawa poé saterusna. Lamun anjeun teu yakin anjeun rengse keur dina hubungan a, I w. Hello kuring bener percaya eta sacara sabaraha lila hubungan geus bade dina keur, pikeun conto anjeun teu bakal mawa imah anjeun bf gr ngan sanggeus opat poé teu bakal anjeun, bakal ngadagoan tur tingal naon muterkeun kaluar kahiji meureun tilu bulan kahiji mangka ngarobah status anjeun meunang nyaman jeung yakin, sabab anjeun bisa ngarobah status anjeun ayeuna jeung sakabéh ngadadak hal kajadian anjeun gaduh pikeun robah eta deui, jadi saran mah ngadagoan sahenteuna tilu bulan ka, asa ieu mantuan. Anjeun teu kudu manggihan man pikeun anjeun sabab waktu katuhu bakal datang pikeun anjeun jeung manéhna tapi pikeun samentara kuring mikir anjeun kudu ngobrol jeung hiji lalaki nu taya mamang sabab kuring mikir maranéhanana nu embarrassed anjeun sabab éta mungkin nu no hiji deukeut ka anjeun lamun anjeun keur alus néangan jeung husus y jenis jadi euy jadi op den eta. Mun anjeun yakin anjeun geus rengse, kuring geus dipigawé eta nu sami atawa poé saterusna. Lamun anjeun teu yakin anjeun rengse keur dina hubungan hiji, kuring bakal nungguan, sabab anjeun teu hayang urang nyaho anjeun peupeus nepi jeung mangka meunang deui babarengan.

Kudu ngarobah eta geura kawas ayeuna, naon point of keur dina hubungan a lamun anjeun geus bade ninggalkeun dating online anjeun muka, anjeun bakal hayang batur nganiaya dina anjeun gf bf aya, oge dina Facebook salami anjeun single ppl bakal nganggap jadi, jeung bakal meta dina éta. Make sambungan sosial anjeun online atawa offline. Papanggih loba babaturan di mana maranéhna aya disambungkeun jeung sababaraha jegud Arab. Indit jeung datangna tempat-tempat nu beunghar guys biasana rampak kaluar, nyebutkeun, di hiji bar, spas, salon, klub golf jeung saterusna. Asa ieu baris mantuan anjeun.

Alus tuah

meureun aya nu geus a nu keur ditangguhkeun status hubungan paménta ti boh boh anjeun ti kapungkur anu teu acan dipaliré. Iraha kabogoh mah jeung kuring nyoba pikeun ngirim unggal séjén hubungan nu menta eta ngabejaan urang nu séjén pamaké dina hubungan hiji, tapi eta nyebutkeun éta single dina o. Salami anjeun boga gf anjeun bisa ngarobah status anjeun anjeun dina akun fb tapi dina hiji tradisional, maranéhanana waited a tilu bulan saméméh maranéhanana asup anjeun dina hubungan anyar. Tempat pangalusna pikeun minuhan katresna aya toko sapatu, buku klub, toko kopi, jeung basisir nu katelah gathering grounds pikeun awewe. Eta sadaya gumantung kana Gadis Guy bener, ménta lamun hubungan anjeun rusiah atawa henteu lamun eta rusiah aya jawaban anjeun upami ieu teu tuluy indit katuhu dihareupeun. Kuring hirup di Dubai lima bulan geus jeung ngarasa kesepian. Tapi kuring teu boga naon pamanggih kumaha kuring bisa papanggih si dieu. Kuring tilu puluh ka anjeun, hoyong papanggih man Éropa. Kuring manggihan kaluar nu kabogoh mah indit kaluar ti nagara ka minuhan nona manéhna papanggih dina garis. Kuring hayang haténa deui ka kuring. naon nu bakal mah ngalakukeun? Mangga mantuan kuring? Aya hiji pop nepi nona éndah anu popped nepi ka nanya pertanyaan, tapi manéhna indit jauh. ulah nyaho lamun manéhna single? I bakal cinta ka meunang. Kuring boga hubungan jarak jauh. urang meunang deui babarengan sanggeus bulan keur tunggal, urang teu diajak salaku loba sakumaha nu ayeuna urang pake pikeun. naon anu kedah abdi lakukeun? Urang kudu bantuan anjeun. Mangga mantuan us ngaronjatkeun urang eusi ku nyoplokkeun patarosan anu dasarna sarua jeung merging kana hal ieu. Mangga ngabejaan urang nu patarosan di handap ieu aya nu sami minangka salah ieu: Iraha kabogoh mah jeung kuring nyoba ngirim unggal séjén hubungan nu menta eta ngabejaan urang nu séjén pamaké dina hubungan hiji, tapi eta nyebutkeun éta single dina o. Daniel ngobrol koordinator jeung Menta Kuring Gancang. Daniel patandingan anjeun nu menta jeung masarakat urang online para ahli. Daniel geus kahontal ‘Emas’ tingkat status, nu pangluhurna rating sakabéh mungkin. Daniel geus a eupan balik positif rating

About