Anjeun hoyong pikeun nampik entry ieu: mangga nunjukkeun komentar anjeun (goréng panarjamahan harti panulisan entry)

Anjeun bisa ngarengsekeun tarjamahan tina chat diusulkeun ku kamus basa perancis-arab ku konsultan husus sejenna kamus dina tarjamahan tina kecap

About