Naon eta hartina ‘Papanggih’ di tunisia arab

Ieu notasi ngagunakeun aksara tina abjad Latin ka baranahan phonetically arab kecap

Hal ieu dipaké ku tunisians pikeun nulis SMS, ngobrol, atawa bagikeun dina internet. Eta boga kauntungan tina keur bisa maca engang tunisia, tanpa ngabogaan diajar abjad arab, jeung nu naha urang make eta dina loka ieu. Kecap anu kudu dibaca saperti dina perancis, iwal notations jeung di handap ieu aksara, nu boga maranéhanana sorangan pronunciation (no kasaruaan dina basa perancis)

About