Sedengkeun kecap»terorisme»sigana kahiji nu datang ka pikiran lamun anjeun ngadangu ngeunaan Muslim, tapi nu teu naon Islam anu sagala ngeunaan. Kahiji sadaya, Islam geus kira-kira hiji milyar mu min, jeung beuki loba jalma sigana pikeun ngarobah ka ieu agama. Najan lolobana téroris ngaku jadi umat Islam, Islam sorangan nu jauh ti keur agama hate jeung rajapati. Unggal taun loba jelema anu teu lahir Muslim ngiluan ieu agama ku sabab mertimbangkeun ieu agama jadi leuwih toleran ti Kristen atawa sabab éta non-mukmin per se jeung kapanggih Islam leuwih cocog pikeun maranéhanana palate. Tapi naha kulon jelema anu jadi hayang pisan pikeun latihan oriental agama, nu pasti stricter ti Budha. Jawaban perenahna di ketat kalungguhan gender pikeun lalaki jeung awewe. Kusabab kitu awewe anu manggihan sorangan uncomfortable jeung kulon cita karir-berorientasi bikang leuwih resep jadi Muslim. Kusabab kitu kulon lalaki anu keur néangan pamajikan jeung indung pikeun barudak mindeng ngahurungkeun ka awewe Muslim. Jeung lamun anjeun geus salah sahiji jalma lalaki, ieu pituduh téh pikeun anjeun. Sedengkeun di nagara kulon di mana awewe nu beunang leuwih ti di nagara eastern flirting nyaéta cara anu pangalusna pikeun mintonkeun kaasih anjeun pikeun boh lalaki jeung awewe. Flirting mana leungeun di leungeun jeung basa-di-macana humor, ku kituna mindeng geus hésé nyaritakeun, naha anjeun flirting mana di arah katuhu atawa ka salah sahiji anjeun geus ngan bercanda. Kusabab kitu kulon bobogohan loba harder ti Muslim bobogohan jeung kaperluan leuwih usaha ti anak wétan tara. Awewe Muslim teu diidinan flirt. Jadi, kumaha carana bisa ngarti lamun Muslim hayang diaku anjeun atawa teu. Sabenerna, di masarakat Muslim sagalana cara anu basajan. Indikasi dipikaresep pisan halus jeung rooted leuwih dina basa awak ti dina lisan ucapan. No, ieu ngabogaan nganggur teu jeung beuteung menari. Anjeun hoyong kulawarga-berorientasi awéwé, inget. Di masarakat Muslim, anjeun bisa ngarti yen mojang diaku anjeun lamun manéhna tetep di hiji kamar jeung anjeun sorangan. Lamun manéhna ageman tradisional Muslim baju, manéhna bakal nganyatakeun nya dipikaresep di anjeun ku letting anjeun nempo beungeut nya jeung leungeun nya. Aneh, tapi masih, loba basajan ti sagala rupa nu flirting barang. Lamun anjeun resep lamun lalaki jeung awewe geus béda kalungguhan gender ti bobogohan awewe Muslim nyaeta pilihan katuhu. Dina masarakat Muslim lalaki karya jeung asupan kulawarga, sedengkeun awewe kudu nanganan housekeeping jeung budak. Ieu teu has anjeun kulon wanoja anu bakal nyebutkeun yén manéhna earns cukup duit pikeun boh anjeun, jeung nu manéhna mikanyaah nya pakasaban, jeung meureun anjeun kudu nanganan housekeeping jeung babysitting. Poho ngeunaan ieu variasi kahirupan upami anjeun keur perencanaan pikeun nikah gadis Muslim. Salaki teu sadaya jalu hal. Contona, lamun anjeun keur bobogohan nu gadis Muslim jeung manéhna ngabogaan hiji mobil, anjeun kudu ngajalankeun iraha wae anjeun papanggih. Anjeun kudu nyetir mobil komo lamun manéhna nu keur saurang anu boga lisénsi nyetir. Sejen hal penting ngeunaan awewe Muslim salaku istri anu maranéhanana kasatiaan. Awewe Muslim nu jarang kapir. Tangtu, anjeun bisa nganggap ieu alatan hukum di nagara Muslim. Tapi dunya Muslim anu jauh leuwih lega ti saukur arab sarikat. Contona, Turki anu jauh leuwih demokratis. Anjeun kudu mertimbangkeun tingkat anjeun sorangan tina kasatiaan, lamun anjeun teu hayang nyanghareupan sababaraha ngerakeun akibat. Anjeun pasti kadéngé nu carita ngeunaan sababaraha salaki di nagara arab anu geus maot na teu satia pamajikan jeung teras ieu dibébaskeun ku pangadilan, sabab rajapati nu kapir teu rajapati di sadaya. Nah, ieu aturan hade boh cara. Pamajikan anu geus ditelasan salakina keur satia bakal ogé nyanghareupan no pemesanan restraining salaku ogé. Awewe Muslim mertimbangkeun nyieun salaki maranéhanana bagja di bed pakasaban. Jadi, iraha wae nu anjeun hoyong, manéhna bakal méré ka anjeun dina cara anu pangalusna nu mungkin. Tangtu, dina waktu harems, awewe anu mikir kumaha pikeun mawa pelesir ka maranéhanana sultan di paling aneh cara, tapi éta jaman nu lila isro. Leuwih ti éta, taya sahijieun hayang boga leuwih ti dua istri di arab sarikat kiwari. Eta jadi mahal teuing jeung arab poligami ngancik kana duit basis hubungan. Euweuh urusan jenis nampilkeun anjeun méré ka saurang pamajikan, anjeun teu kudu poho ngeunaan bringing a kado anjeun lain pamajikan. Upami teu kitu, eta sadaya ends di pangadilan. Rarasaan lucky keur teu keur hiji arab salaki dua istri. Taya sahijieun forbids anjeun ka ngimpi ngeunaan loba katresna jeung pangaweruh pleasing a sultan, tapi anjeun bakal saperti teu mirip manggihan gadis jeung nu pangaweruh kiwari. Masih, lamun hayang hirup sex anjeun bisa ningkat, manéhna baris diajar naon bae anjeun hoyong ngan punten anjeun. Hiji hal anjeun kudu inget, lamun keur sare jeung gadis Muslim, awewe Muslim ngalawan contraceptives. Aborsi oge teu di ni mat dina Islam, jadi boh anjeun kudu make kondom atawa jadi disusun pikeun jadi bapana. Sanggeus maca ngeunaan mangpaat awewe Muslim anjeun pasti nganggap bobogohan nu gadis Muslim. Tapi sagalana geus loba nu leuwih pajeulit dieu. Ulah coba pikeun kasampak keur Muslim bobogohan aturan dina Internet, anjeun bakal bisa manggihan saperti a manual, ngan saukur sabab teu aya. Muslim teu diwenangkeun pikeun date.

Nah, nu mangrupa jawaban ka nu nanya naha kulawarga nikah barudak maranéhanana saméméh kids diajar kumaha nyarita. Ngan saukur, sabab muslim jeung non-Muslim teu diwenangkeun pikeun date. Tapi, teu balik burring Muslim awewe keur bobogohan pamanggih, jadi geura-giru. Lamun sakabeh Muslim cicing nurutkeun aturan nu maranéhanana meureun bakal teu geus cageur nepi sampe ayeuna. Upami anjeun keur dina cinta jeung hayang Muslim nu hirup di nagara kulon, meureun aya moal nu mana wae nu masalah, sabab coba assimilate. Naon anjeun bisa ngalakukeun nyaéta pikeun diajar nagara naon baé ti. Lamun manéhna ti Turki atawa Indonesia, sagalana oke. Maranéhanana teu kapikiran bobogohan di sadaya. Lamun aya no gadis Muslim kira-kira anjeun, tapi anjeun ngimpi ngeunaan hiji, anjeun sok boga Internét. A loba katresna Muslim nu dating online. Aya jalan komo Muslim loka dating pikeun Muslim ka dibere nyaho silih jeung keur urang kulon anu hoyong tanggal Muslim. Jadi, tanpa ado salajengna anjeun bisa nyieun hiji akun dina sababaraha Muslim bobogohan loka jeung mimiti galecok jeung mojang nu anjeun resep. Hiji hal anjeun kudu inget — karsa anjeun kudu serius. Éta saperti teu mirip nu bakal nyoba pendekatan a gadis Muslim di hiji nagara dimana ieu agama anu dominating. Odds anjeun bakal papanggih hiji anu ayeuna hirup atawa kuliah di nagara anjeun. Muslim awewe sigana aheng jeung nu bener panas. Loba Kulon lalaki hoyong ka tanggal hiji Asian kaéndahan. Enya, éta mitos nu Muslim nu salawasna Arab. Jumlah pangbadagna umat Islam hirup di Indonesia. Salian ti ieu, aya kitu loba stereotypes jeung prejudices ngeunaan ieu awewe nu eta ngajadikeun lalaki ragu. Bisa Gadis Muslim tanggal hiji non-Muslim? Ieu pertanyaan nu ngajaga ngahudangkeun tatarucingan westerners. Anjeun nyaho, cinta weruh no agama, jadi sagalana mungkin, utamana lamun gadis narima budaya Kulon jeung rencana pikeun assimilate jeung dunya kulon. Dina raraga ngarti Muslim awewe leuwih alus, anjeun kudu indit ti agama jeung fokus dina aspék budaya leuwih. Sadaya jalma nu sarua irrespective of iman maranéhanana. Lamun urang papanggih hiji jalma, urang teu paduli loba naha manéhna atawa manéhna professes Islam atawa Kristen atawa nu mana wae nu lain agama. Kami kabetot dina na atawa nya qualities pribadi. Dina waktu nu sarua, éta penting pikeun pikiran nu béda budaya jeung hormat nu mana wae budaya sacara standar. Samemeh anjeun mimiti bobogohan nu gadis Muslim, boh online atawa pendekatan nya dina kahirupan nyata, anjeun kudu diajar sababaraha aturan nu bakal mantuan anjeun ngalakukeun sagalana katuhu.

Ngalakukeun panalungtikan

Hal kahiji anjeun kudu sadar yén Muslim bisa beda-beda. Ieu ngandung harti yén komo di nagara sarua, jalma anu nyebut diri urang Islam bisa hirup nurutkeun aturan beda jeung percaya di hal nu béda. Eta bakal mangpaat pikeun nyaho mana utamana objek dipikaresep anjeun ti jadi anjeun bisa ngawas kaayaan aya. Milih waktu ka katuhu. Anjeun kudu jadi sadar tina kanyataan yén umat Islam solat lima kali sapoé. Upami anjeun milih waktu pikeun ngobrol atawa tanggal hiji, pastikeun eta moal tumpang tindih jeung nya sholat waktu. Nyokot kana akun nya kabiasaan dahar. Kami ngaharepkeun anjeun inget yen Muslim teu dahar daging babi. Ngajaga nu di pikiran lamun susunan di restoran. Jadi di sisi aman, hayu nona anjeun milih sorangan.

Noél kana jejer umum

Urang nyaho kumaha pikabitaeun nya éta nanya ka tanggal anjeun sababaraha agama nu patali patarosan, tapi anjeun kudu tetep paguneman anjeun nétral. Komo ngobrol ngeunaan cuaca bakal jadi rupa. Ulah ngaganggu nya salila Ramadan. Mun anjeun teu hayang jadi tos turun, teu ménta hiji Muslim gadis kaluar salila Ramadan. Tapi, lamun manéhna geus teu boga agama, balik ka payun. Jadi serius dina karsa anjeun. Aturan Muslim katresna bobogohan ngaleungitkeun sederhana hubungan. Mangga jadi serius lamun anjeun ngasupkeun kana hubungan lamun hiji gadis Muslim

About