Anjeun cicing pikeun sawatara waktu dina hubungan jeung manusa anu bener cinta jeung anjeun meureun hoyong nyaho lamun anjeun carita anu serius teuing pikeun manéhna nu keur anjeun jeung lamun éta bisa lepas. Ulah salempang, dina artikel ieu, bakal jadi teu a department of astrologi nu bakal ngabejaan ka anjeun naha atawa teu anjeun geus bade ka ahir poé anjeun babarengan atawa kumaha loba babies anjeun keur akang gaduh duanana. Kanyataanna, tujuan mah posting ayeuna pikeun nangtukeun ngaliwatan métode basajan opat tanda nu bisa ningali anjeun nyaho lamun anjeun dikawinkeun ieu perencanaan hiji carita stabil jeung anjeun. Lamun manusa hayang hubungan serius, manéhna teu disumputkeun jeung jadi anjeun bisa nyaho dina hal subtly.

Salila ieu, kuring ngajukeun anjeun pikeun manggihan langsung opat cara utama pikeun lamun anjeun lalaki hayang tulus miluan anjeun dina pasangan anjeun. Lamun manusa hayang hubungan serius, manéhna bakal coba pikeun jadi leuwih ti babaturan. Teu yén manéhna hayang digolongkeun kana gemar wewengkon sabab taya manusa hayang, tapi ka ngolo-ngolo anjeun, manéhna bakal make humor jeung nyoba nyieun anjeun seuri. Ieu cara gede pikeun ngolo-ngolo wanoja jeung nyieun complicity jeung partisipasi dina eta, hiji anu hayang pesona anjeun, geus dipikaharti éta. Tapi teu ngan bakal ngabejaan ka anjeun sadaya nya repertoire of banyol di risiko sigana beurat, sabalikna, manéhna moal ragu pikeun ngaganggu anjeun, nyieun anjeun reproaches, tapi ngan saukur pikeun fun jeung bersantai atmosfir dina harepan nyiptakeun leutik verbal sparring. Keur gadis anu malu jeung anu geus kasulitan letting indit, ngalakonan jadi mantuan megatkeun és jeung ngarasa loba nu leuwih nyaman lamun anjeun boga beungeut-ka-beungeut. Komo lamun seduction fase ieu nearing ahir anak jeung anjeun geus geus sababaraha, ieu lain hartosna yén manéhna hayang merta pinuh kalibet. Tapi, lamun anjeun lalaki terus mintonkeun player nyaeta manéhna diaku anjeun bener jeung hubungan nu hade pikeun manéhna. Paling sering kritik dijieun ka lalaki nu lalaki teu teu nyieun hiji usaha pikeun méakkeun waktu jeung maranéhanana satengah. Sahenteuna, maranehna ngalakukeun minimum bulistir tanpa wanting pikeun nyokot inisiatif jeung dilegaan alus kali dua katukang. Tapi, anjeun kudu nyaho poho stereotypes jeung fokus dina sajarah anak jeung teu maranéhanana yén anjeun geus ngalaman dina jaman baheula atawa anu geus bisa indit ngaliwatan girlfriends anjeun. No man sapuk jeung unggal salah mibanda karakter sorangan jeung jalan sorangan lakonan. Lamun manusa hayang méakkeun waktu jeung wanoja éta téh hiji tanda jelas gagantel. Memang, manéhna insists pikeun nempo anjeun, lamun manéhna hayang pikeun nelepon anjeun dina peuting, lamun anjeun narima mindeng pisan talatah sms tanpa ngabogaan pikeun nyokot lengkah kahiji. Manéhna meta jadi béda ti paling lalaki séjén, jeung hal ieu ngabuktikeun kahayang ngabentuk padet pasangan jeung anjeun. Nu jadi masalah nyaeta ieu bisa nyieun anjeun kabur ti Eta mangrupakeun saeutik ironis huh. A man teu tata méakkeun sakabeh poé aya, atawa pindah keur awewe anu teu kawas, mangka lamun manéhna ngajadikeun usaha ieu téh bener alus asup. Ieu teu sok basajan pikeun ngalakukeunana nu a man wani nyarita ka-na kabogoh anyar di hareup nya baraya, utamana lamun pasangan geus ngan saukur geus kabentuk. Lamun satengah anjeun séjén teu ragu pikeun nyebut ngaran anjeun jeung meureun komo ngawanohkeun anjeun ka babaturan atawa kulawarga, anjeun bisa mertimbangkeun yen anjeun aya dina hubungan serius pikeun manéhna, jeung nu teu pasangan ka cahya. Kanyataanna, komo lamun teu anjeun bisa jadi teu can dibere ka kolotna, kanyataan basajan ngawangkong ka anjeun sarta, ku kituna, teu jadi isin ngarasa perasaan nunjukeun yen ieu lalaki téh béda jeung yén éta téh tempo hubungan serius. A loba pasangan megatkeun nepi persis sabab manusa anu wijaksana ngeunaan sunda nya hirup lamun manéhna ieu dikurilingan ku kulawargana, tapi hormat mah béda. Dina waktu kuring nulis artikel ieu kami aya di tengah bulan désémber, lamun anjeun keur manusa saprak sababaraha minggu, atawa sababaraha bulan jeung manéhna geus pamikiran anjeun pakansi usum panas, contona, ieu téh hiji alus teuing asup na involvement dina carita anjeun jeung kahayang-na pikeun neruskeun. Sababaraha kali manéhna geus diucapkeun ka anjeun naon anjeun bade jadi teu bisa ngalakukeun duanana dina mangsa nu bakal datang, ieu kejutan anjeun sabab éta téh teu di kabiasaan jalu ras. Hiji anu dijieun reflections dina imagining bakal datang-na jadi di sisi anjeun ngabuktikeun yén éta téh napel jeung kahayang pikeun anjeun. Jadi ulah salempang, aya nu saeutik chances pikeun anjeun jadi gancang hiji peuting. Eta oge jeung anjeun jeung hayang nempo atawa hubungan ieu bisa ngakibatkeun. A man anu teu tangtu hayang hubungan serius teu bakal nyieun jenis ieu reflections jeung teu ningali salaku pasangan dina sababaraha bulan.

Jadi ladies, bal téh di camp anjeun

Geus nepi ka anjeun pikeun ngajaga eta for lila. Cinta Palatih, pangarang jeung speaker di wewengkon seduction, hirup pasangan jeung reconquest. Ti dua puluh tujuh, rébuan lalaki jeung awewe anu geus dijieun pamakéan jasa-na

About