Dua pangalusna guyonan Arab, Arab, dijieun ku Arab tapi pikeun sakabeh dunya. Timer ridicule nyaéta pakarang abad kadua. Ka pinuh ngarasakeun humor, perlu ka poho wates antara budaya, agama, jeung kadaharan, pikeun demi sawarga sacara. A. A guy ngabalukarkeun hiji kareta jeung nempo hiji arab bohong dina rel jeung aya, supir ceuk manéhna: naon anu Anjeun pigawé. Jeung arab balesan: kuring ngadangukeun RAÏ. Dua. Hiji american ngomong ka arab: bakal Anjeun méré kuring dua papan, Aku hiji parahu jeung arab ngomong: kuring, anjeun méré kuring adina anjeun, kaula awak. Tilu. Ieu téh hiji arab anu maéhan a perwira pulisi jeung disebut tujuh jeung nyebutkeun: Hello, tujuh. Nu switchboard jawaban operator: enya, jeung cenah ka manehna: Jeung ben, anjeun leuwih ti Unix. Opat. Ieu téh hiji arab pasamoan jeung guy hiji. Arab ngomong: Hello, naon ngaran anjeun. Guy ceuk Thibault. Arab ngawaler: hatur Nuhun, teuing, anjeun geus baud. Lima. An arab panasaran menta ka nu sejen arab: Rōmaji-téh-naon hartina, kuring dont nyaho. Jeung nu séjén arab ngawaler, lempeng jauh: kuring henteu weruh. Genep. A gentleman pisan dibédakeun sora panto showy arab. Nu kaluar aya. manéhna nanya kitu baé. Ngadéngé jawaban, bodo daun pisan, pohara kuciwa. tujuh. An arab walks dina jeung gadis-na. Eta sacara hujan, jeung kabogoh nya ragrag, tanpa catetan. Sejen arab mana jeung nyebutkeun: Anjeun geus turun anjeun tulak. Dalapan. Salila hiji wawancara: dupi anjeun kungsi geus tanggung dina hiji pakasaban. Arab ngomong: No, tapi boss nu, pas aya kasalahan, eta nyebutkeun yen kami tanggung jawab. Salapan. An arab sered hiji basa inggris, manéhna nanyakeun ka manéhna indit kaluar jeung manéhna. Manéhna ngawaler: OH KUNGSI. Jeung manéhna balesan: JAM SALAPAN, ATAWA SALAPAN JEUNG hiji SATENGAH JAM. A. Dua arab baraya pasea, hiji ngomong: Kapala babi, Ho. Naon kalde a, hiji Spésiés turki. Ibu anu bisa datang di jeung nyebutkeun: Ho tegalan. Unum. Ngora arab geus dua madhab iwal dina sajarah. Guru megatkeun pikeun nelepon bapana, anu ngécéskeun ka manéhna: ceuk kuring, mun anjeun teu hayang niup beubeur a, anjeun teu ngalakukeun sajarah. Unieux. A perancis, basa inggris jeung basa arab ngatur hiji appetizer. Nu englishman ngomong: kuring geus dibawa sampanye. Perancis ngomong: Kuring, sosis. Arab ngomong: kuring teu mawa adi kuring. Tilu. An arab wanting jadi nikah, nanyakeun indungna: kuring hayang nu gede, bodas jeung nu hade oge. Indungna ngomong:»Anjeun ngan boga pikeun pindah meunangkeun a fridge. Opat. Saméméh pikeun beus, ieu nu mayar kanggo jeung endog, iwal hiji anu asalna imah jeung hayam. Supir nyebutkeun: NAON ÉTA téh. Arab ngajawab: Geus langganan. Unciné. An arab leungiteun huntu-na. Dokter gigi nawarkeun: a canine ieu téh a, a molar c lima, hiji incisor eta dua. Arab ngawaler: papanggih-kuring canines madhab. Unix. Aya hiji perampokan dina beus, nu maling nyebutkeun: leungeun dina hawa sadaya. Arab dijawab manéhna: Anjeun sieun kuring, teu sangka ieu controller. Tujuh. Perancis menta ka arab: naon ngaran anjeun. Arab ceuk manéhna ABDELMALEK jeung basa perancis: Kumaha geus ditulis. Coordinates: geus ditulis jeung pulpen. Dina HIJI dalapan. An arab geus hailed taksi, nu eureun salajengna jauh terus leumpang deui. Arab ngomong: Anjeun geus bade ka kuring ti tukang. Supir nyebutkeun: no, ieu téh bébas. Arab ngomong: kuring balik deui mangka. UNEF. Eta dua arab ka gas pompa. A arab, teundeun of béngsin dina dicalana, lain arab ceuk: ieu téh teu serius, eta teh geus john solar. Dua. Pikeun ngabagikeun hiji turki, Belgian, an Arab jeung prancis kudu nyebutkeun bagian dina latin. Belgian ceuk bawang bodas, perancis ceuk pattus. Arab ceuk TERMINAL jeung nyandak sesa sato

About