Aku Nice, jeung kami an arab awewe saeutik bangor kira-kira edges, tapi eta bade am teu slut teu leuwih tina lebanese asal, kuring hirup sorangan jeung kuring hayang squeeze di, jeung manusa, tiis rido jeung katuhu kami teu hiji muslim, kuring teu prakték agama kuring hayang ngomong kitu sia teu hayang kuring pikeun nunda dijilbab atawa burqa c teu isukan poé saméméh) Pikeun vérsi anyar loka

About