Ngalakukeun ieu susunan latihan anu saeutik leuwih kompleks

Anjeun kudu master of rohangan anjeun

Kahiji, ngahontal handapeun baskom. Kapentingan latihan nyaéta pikeun ngidinan anjeun pikeun neuleuman jero baskom jeung kontak tina leungeun anjeun. Neuleumkeun diri sagemblengna jeung terus ketok handapeun baskom jeung leungeun. Anjeun oge bisa ngajalankeun hiji obyék (gelas, topeng) teras dicobian nyekel eta. Pikeun familiarize diri jeung lingkungan akuatik, hal anu penting nu anjeun narima pikeun boga cai dina sungut. Ngahurungkeun lengkep sirah dina cai, tapi waktu ieu ngajaga sungut kabuka. Lamun latihan ieu sukses, nyokot napas jero jeung teras nahan sirah dina cai jeung niup kana cai ngaliwatan sungut. Malikan sababaraha kali, niupan leuwih jeung harder jeung maneh jeung maneh, anjeun kudu coba pikeun sakabéhna kosong bayah anjeun

About