Ieu tempat téh luar biasa sabab teu ayana perancis ucing, tapi ogé di luar wates urang, di dieu nu disimpen pangalusna ucing on the web, atawa ngan saukur nu paling suksés di dunya. Nu kaunggulan jeung loka ieu nyaeta aya teu komo kudu indit full dina loka boga aksés ka paporit nya ucing, kusabab dina kanyataanana, maranehna sagala nunda dina pihak nu ngobrol. Sajaba sadaya ieu urang manggihan deui chat arab nu urang bakal kungsi geus bisa manggihan, leuwih ti éta, éta dina chat, ahirna ayeuna anjeun bisa ngabayangkeun nu jumlah jam yén anjeun bisa méakkeun dina loka ieu.

Sadaya urang ucing nu disapih jeung divaksinasi, no kuring nagreg, tapi maranehna sagala nu haratis sareng nu bisa diakses tanpa pendaftaran, nyaeta kakuatan ucing arab ayeuna.

Urang anjog dina dua atawa tilu clicks jeung urang ngabahas jeung kavling jalma ti mana bae di Perancis jeung di dunya, eta ngan maéhan

Nah cukup ngobrol arab nu kabuka sadaya poé minggu, aya nu jadi loba jelema nu bakal sakapeung kudu bener asli ngayakinkeun katresna atawa guys anjeun ngahaturanan a bit waktu maranéhanana

About