Kumaha carana ngawangun hiji hubungan jeung manusa freshly cerai

Anjeun ngarasa dina pertahanan, jeung kadang komo curiga

Manéhna nyoba reassure dirina, tapi anjeun boga gambaran nu nu teu méré anjeun sadaya nya dipercanten. Tujuan mah pikeun mantuan anjeun ngarti cerai keur teu ngahasilkeun kasalahan jeung sabalikna nu mawa mangpaat pikeun anjeun. Leuwih lalaki bakal jeung leuwih anjeun bakal boga kasempetan nu manéhna geus pinuh invested dina carita anjeun. Jadi ieu téh hiji waktu nu sae pikeun diajar kumaha carana ngawangun hiji hubungan jeung manusa cerai, ngarti kumaha nalukkeun eta tanpa sieun jeung sésana sorangan. Lamun anjeun mibanda patalékan, mangga ulah ragu pikeun ménta kuring dina koméntar, kuring bakal bagja ngabales ka anjeun.

Salila ieu, mangga teu ragu datang jeung konsultasi loka mah

About