Salam deui dina ieu loka dating arab, sanggeus hiji petualangan gede nu hanjakalna réngsé dina bulan puasa kamari kuring keur wanoja Tunisia asal ku bapa, jeung perancis ti ibu mah, jeung kuring hirup di Lille, pamustunganana dina suburbs of Lille, leuwih tepat

About