Pacaran ti Arab awewe biasana prosés milih hiji cocog salaki. Kiwari, loba awewe Arab nu bisa milih sorangan kaping jeung ogé bisa maké Internét pikeun papanggih lalaki. Hiji hal nu geus teu robah, kumaha oge, nu mayungan wanoja sacara kahadéan jeung reputasi anu utmost pentingna lamun datang ka dating. Tapi, konsép bobogohan an Arab awewe anu beda-beda gumantung kana wewengkon jeung informasi di handap ieu bisa jadi mantuan nu mana wae nu man dipikaresep di bobogohan an Arab awewe.

Loba Arab kulawarga, utamana maranéhanana ti Wétan Tengah jeung wewengkon Teluk percaya dina perjodohan sarta ku kituna paling Arab awewe teu diidinan ka tanggal saméméh nikah. Geus ilahar pikeun lalaki ngandelkeun na baraya awewe pikeun manggihan hiji mate antara babaturan. Jeung sumebarna-rupa mall balanja, kumaha oge, ieu geus populér pasamoan tempat pikeun lalaki jeung awewe ngora. Dina bagian Teluk, formal hubungan anu dicirian ku a nikah kontrak jeung lalaki brings nu bakal datang-na suharto hadiah saperti perhiasan jeung parfum unggal waktu manéhna kadatangan nya. Lamun hiji Arab wanoja keur bobogohan, manéhna biasana ngajaga ieu rusiah pikeun ngajaga reputasi nya jeung kulawarga nya sacara reputasi. Éra teu enteng dina budaya Arab, jeung lamun hiji Arab teu hal ngerakeun atawa ngerakeun, teu ngan mangaruhan nya tapi sakabeh kulawarga nya kitu ogé. Sabab Arab awewe nu sakuduna jadi kolot, nya chances manggihan batur pikeun nikah bisa jadi ruined lamun manéhna teu meunang reputasi bad keur ka batur anu mana kaluar jeung lalaki nu béda. Kumaha manéhna behaves jeung naha urang ngomongkeun ngeunaan nya pohara penting pikeun mantuan hansip reputasi nya. Virginity masih ngahormatan di budaya Arab, jeung nu paling awewe Arab hoyong pikeun ngajaga maranéhanana virginity nepi ka nikah.

Ieu ogé ditempo salaku reflecting nu ngahargaan kulawarga

Paling anyar, loba lalaki jeung awewe Arab anu tanggal bisa kalibet dina kagiatan seksual tapi tetep teu boga sapatemon. Di masyarakat Western leuwih gampang pikeun Arab awewe tanggal lalaki non-Muslim alatan mahasiswa itb of dicampur-gender interaksi di sakola atawa di karya. Sanajan intermarriages luar Islam lumangsung, urang masih kaitung langka. Tapi, keur bisa boga kabebasan pikeun hadir sakola jeung indit ka pagawean di bangsa Western oge ngamungkinkeun awewe papanggih lalaki jeung indit dina ‘disumputkeun’ kaping. Arab kolotna di jawa barat néangan cara nu sejen pikeun barudak maranéhanana papanggih calon mates. Maranéhanana biasana ngatur kajadian saperti laju-bobogohan sesi jeung matrimonial dinners di mana maranéhanana bisa papanggih jeung poténsi mates dina kacida diawaskeun lingkungan. Tapi, urang masih bisa papanggih ngaliwatan loka online di mana maranéhanana bisa ngobrol jeung papanggih jalma ngaliwatan babaturan silih. Teu heran lamun anjeun keur bobogohan jeung hiji Arab awewe anu brings sapanjang chaperone babaturan atawa kulawarga sabab ieu téh kaayaan normal komo di masyarakat Western saprak konsép bobogohan mastikeun dilarang dina Islam. Sanajan lalaki jeung awewe anu beunang milih sorangan mitra, kolotna masih aub dina prosés. Sajaba kulawarga, hormat, reputasi jeung kahadéan di Arab budaya, atikan pohara penting lamun keur bobogohan awewe Arab. Kulawarga nilik atikan minangka cara keur bisa aman datang pikeun putri anjeun. Lulus jeung gelar sarjana muda atawa, komo leuwih alus, gelar post-sarjana méré anjeun hiji kauntungan lamun keur bobogohan awewe Arab. Veronica Romualdez geus leuwih ti sapuluh taun pangalaman tulisan, nu ngawengku rébuan artikel nu geus dipedar online ogé marketing pikeun nyalin toko online. Manéhna nu ditulis e-pangajaran latihan material jeung téhnis sarta manual instruksional. Manéhna nahan gelar Bachelor of Arts dina komunikasi jeung réngsé a kursus di desain interior

About