Hi Tanya

Urang boh éta dina situs bébas

Tapi kuring kungsi nalungtik ngaliwatan loba jerks dina aya. Alus mayoritas lalaki anu teu kualitas jeung teu néangan hiji hal anu serius, bakal teu mayar hiji loka dating jadi kuring nyarankeun anjeun nyoba mayar loka. Kuring mikir maranéhanana bisa jadi disebut E Harmoni atawa Cocog dot com. Maranéhanana nu leuwih luas jeung patarosan ngeunaan anjeun jadi maranéhanana bisa mere anjeun daptar guys nu sigana cocog ku kumaha anjeun dijawab. Lamun anjeun rék cara ieu jeung gaduh patarosan sapanjang jalan, anjeun sok bisa nulis ka kuring, jeung abdi bungah pikeun mantuan kaluar jeung naon atuh diajar. Ngan pilihan séjén bakal manggihan nu pangdeukeutna single group nu susunan nepi papanggih jeung greets atawa kagiatan. Aya hiji jalma di wewengkon mah di internét, nyetel kawas hiji loka dating jeung anggota milis jadi anjeun bisa ningali anu bade jeung hal kaluar nu mana wae nu metot guys lamun anjeun indit. Kuring indit ngan hiji jeung mutuskeun ieu teuing kawas moro pikeun jarum dina tumpukan jukut. Kabéh ceuk kuring ngeunaan diri dina propil jeung naon atuh ieu néangan dina hiji mangsa bodo, kuring geus ngamimitian ti scratch jeung unggal guy anu ditilik kuring. Kuring teu boga hiji aneh pangalaman dina hiji waktu kuring indit. A guy walks nepi ka kuring, nanyakeun ngaran kuring jeung aktipitas kuring dina paguneman. Cenah manéhna a Christian jeung nanya kuring di mana kuring indit ka garéja, asumsina keur sababaraha alesan ganjil yén sadaya urang attending kudu gereja goers. Dina titik ieu mah moal aya deui attending hiji gareja, tapi kuring keur ngalakonan gede salaku sajauh kuring bisa nempo mah jeung hubungan jeung Allah. Jadi, lamun ceuk kuring mah teu hadir di mana waé, manéhna katingali horrified, dijieun cadangana sababaraha léngkah jeung ceuk hiji hal kawas,»Anjeun geus balik deui-geser Heathen. Cicing jauh ti kuring sarta teu kungsi pendekatan kuring deui.»Kuring kungsi ngegel nu jero mah pipi pikeun tetep ti ketawa kaluar pisan atawa komo mesem sabab manéhna poho yén manéhna hiji pendekatan atuh, teu cara séjén kira-kira

About