Patarosan kadua: ieu tangguh.

Ieu mah di Arab Saudi salila genep taun. Kuring boga kolega anu teu ngabogaan kasusah sarua dina séjén nagara Wétan Tengah, sedengkeun kuring boga hiji batur sapagawean masih di Saudi Arabia anu didiagnosis jeung kanker payudara, dikirim imah ti karya tanpa mayar atawa asuransi kaséhatan salila tilu bulan, teu dibéré tiket hiber imah jeung teu dibikeun kaluar visa. Manéhna masih dina bener kaayaan hésé. Amerika mikir hal ieu teu bakal kajadian ka eta peuntas laut jeung maranehna mikir nu embassy bisa meunangkeun eta kaluar ti unggal kasusah. Kahiji patarosan: ieu hiji kaputusan nu teu sigana pikeun ngahurungkeun kaluar oge pikeun loba awewe. Islam is a great agama, tapi, teu unggal Muslim nyaeta gede Muslim. Kuring cringed maca nu Jennifer Gates nyaéta dating hiji Mesir. Mesir lalaki geus lemes ibu di awal hubungan hiji. Maranéhanana condong jadi nonviolent jeung ati-ati ka arah maranéhanana bodas istri sabab simbol status jeung leuwih neglectful jeung meaner ka poék-skinned leuwih. Lamun Arab bodo téh lahir jeung digedékeun di jawa Barat jeung bade cicing di jawa Barat pikeun sesa hirupna, mangka anjeun sahenteuna bisa cacah dina pangadilan ka mere anjeun cerai éta leuwih dina watesan anjeun. Cerai peuntas laut ieu nightmarish. Di Saudi, kandangan barudak téh ampir sok dileler ka bapa. Kuring papanggih western wanoja anu meunang ditalak ku akang ngaliwatan Saudi pangadilan jeung nya urut kungsi ngajawab jeung pangadilan pikeun méré nya kandangan alatan manéhna henteu daék dijagaan jeung maranehna teu bisa ngarti, kunaon. Arab atuh teu nu paling berehan atawa sarbini pencinta. Jigana ieu toughest pertikahan kulon awewe bisa meunangkeun ka komo upami anjeun keur bener taat Muslim jeung anjeun geus mastered arab ka sababaraha sarjana. Kuring mah teu mikir aya kurangna cinta sajati atawa atraksi Arab nu urang mah geus saukur ditempo eta salah loba teuing kali atawa meunangkeun bener scary ngomong sarua salaku alus salaku batur ti anjeun sorangan budaya atawa budaya séjén. Kids bisa ngahurungkeun kaluar geulis culturally bingung. Lamun kuring terang ngan hiji nikah anu tétéla leuwih alus ti hiji nikah antara dua westerners nu réngsé dina cerai, kuring bakal nyebutkeun aya harepan, tapi maranéhanana pertikahan nu masih keneh di nagara anu hésé pisan jeung stabil pikeun kulon awewe hirup di. Edit: kuring geus dihapus trashy koméntar tapi bakal repost hiji jadi Kulon awewe bisa meunangkeun glimpse maranéhanana perpetually timburu jeung aman Arab sister-in-law sacara nasty burit sikep:»parasaan Mah teu menyakiti, sweetheart. Salaki kuring ieu hiji American of turunan jerman, kuring teu bisa ngurus kurang ngeunaan Mesir runtah nu awewe jiga nu narik. Ieu mah ngan nyieun hiji titik, tapi anjeun ugliness dijieun keur kuring.»Manéhna nunjuk kaluar yén manéhna teu persis naon Arab lalaki hayang ngalakonan: nikah kana modernitas ku milih hiji bodas Westerner pasangan tanpa nyieun nu mana wae nu nyata atawa nu abadi robah dina diri. Tapi dina pikiran nya sagala Arab lalaki anu teu sarua nu ‘runtah’. Manéhna dijieun titik.

Ieu mah titik

Ieu tipe hiji nikah hartina keur kawin ka batur ti hiji pisan tradisional, ‘vintage’ latar tukang jeung nya meunang heubeul gancang. Mun anjeun teu hayang batur leuwih cocog ti Kulon, mangka anjeun sigana mah kudu disiapkeun pikeun nungkulan ieu poverty nastiness ti sababaraha aman, unintelligent di-hukum pikeun durasi nu nikah. Éta pilihan anjeun. Jeung lamun anjeun geus hiji Arab pamikiran ngeunaan nikah US American: urang teu ngalakukeun nu budaya, tradisi, jeung pangkat shit. Coba pikeun meunangkeun Brit

About