sadaya jawaban lian sabab anu ditulis ku boh goblog jalma anu kungsi sabenerna ngalaman keur jeung Arab lalaki, atawa maranehna Islamophobic feminists

(Ceuk kuring tujuh sabab diitung mah eta off ti luhur sirah mah, jeung lolobana ungkapan séjén teu komo dipaké dina dasar poean ngan dina karya sastra)

About