Lalaki anu ngurilingan jalma, anu leuwih resep jadi sorangan nu lalaki nu sigana jadi inaccessible, Ieu di sabagian gedé naha awewe anu mindeng katarik tipe ieu bit a aneh. Maranéhanana kasampak kawas hiji tangtangan nu ngajadikeun maranehna komo leuwih menarik. Ieu téh hiji bit pangaruh attracting kawas magnet anu lumangsung. Jadi, enya, maranehna hésé ngarti, pikeun meunangkeun deukeut ka maranehna tapi kawas loba hal ieu salah sahiji utama paradoxes tina seduction. Pikeun sawatara maranéhanana anu sampurna, bari for jeung sajabana eta lalaki dangong teu kaampeuh. Can, a man anu muka teuing, anu lalajo teuing ieu teu jalan pikeun ngahontal pikeun nyieun sarua atraksi. Maranéhanana sigana jadi enigmatic jeung impenetrable, jadi alami hal ieu ngabalukarkeun hiji pohara kuat pangjurung pikeun manggihan naon anu maranéhanana nyumputkeun jero. Maranehna mindeng maranéhanana gelembung jeung urang hayang sukses pikeun muka jero jeung manggihan maranéhanana jagat raya. Tapi hayang reuwas jeung nalukkeun hiji lalaki ngalamun anu teu jadi basajan. Ieu téh perlu pikeun nerapkeun metoda bener jeung adaptasi anak lampah dina raraga teu ulah loba teuing tapi teu bisa meunangkeun kana game-na boh. Ieu téh leuwih penting jadi aman tangtu, sabab sababaraha awewe hirup jeung jenis ieu lalaki jeung ngan nambahan, teu kungsi. Keur kitu, anjeun kudu nyaho jadi sabar jeung diajar pikeun nyaho manéhna ogé saméméh anjeun dina serangan. Tenang, ngadengekeun, anjeun meureun bakal kudu ngolo-ngolo dina cara anu pangalusna nu mungkin. Teu leungit suku lamun manéhna teu kabetot. Ieu lalaki sunda nu katiisan tapi, kawas dulur sejenna, maranéhanana ogé ngarasakeun pausahaan jalma anu weruh kumaha bener ngarti eta. Jigana inaccessible, éta téh di dunya dirina sorangan, jauh ti riungan jeung worries nu diperlukeun. Manéhna prefers tenang, gentleness, jeung, tangtu, nu katiisan. Ieu téh hiji manusa anu appeased, jeung anu manggih kanyamanan-na di tiiseun. Hal ieu nu total sabalikna ti lalaki anu mikanyaah ka pihak atawa nu nembongkeun eta jadi expansive. Hiji ieu, eta mah teu teuas teuing nepikeun. Leuwih ti éta, eta mindeng manéhna nu anjeun landed tinimbang sabalikna. Dredge solitér lalaki, eta leuwih pajeulit, saprak mindeng teu kahiji, atawa nu kadua atawa nu katilu lalaki ngalamun tremendously sabab teu gampang pikeun tibalik jantung, jeung, kalawan nyata, nu ngajadikeun eta irresistibly menawan. Anjeun geus intim dmana, nu jeung manéhna, anjeun bakal jadi oge jeung tenang yén anjeun bakal manggihan ton hal metot sakali és téh pegat. Dasar ieu teu merta jenis lalaki nu narik wanoja. Dina peuting ieu paling henteu ekspresif, pakasaban manéhna teu méakkeun loba waktu jeung co-pagawe, anjeun ngakuan manéhna alatan manéhna kasampak saeutik»tempat lain»atawa nu di sorangan gelembung jeung ngajadikeun anjeun gila dina spite tina sagalana. Éta téh bener nu misterius sisi, nu ti lalaki anu teu nyebutkeun loba, nu nyokot hiji lengkah deui jelas jeung batur, jeung geus dina ieu anu perenahna beda nu bisa daya tarik pikeun awewe. Perhatian, pikeun ngolo-ngolo hiji lalaki ngalamun, ieu téh perlu pikeun indit aya jeung sisikian uyah jeung teu ngocok na kabiasaan di awal. Dina raraga ka alamat eta, kudu lemes pisan, bener halus. Lalaki diskrit magnet katiisan teu ngahargaan loba katresna lengkep fofolles jeung bengong nu aya exuberant jeung nyarita pisan (teuing) kuat. Sabalikna, maranéhanana kawas katresna anu leuwih tenang jeung alam jeung sumebar. Pikeun alamat, ieu téh teu jadi pajeulit.

Anjeun bisa jadi kudu nyoba sababaraha kali.

Eta bakal kudu teu discourage anjeun

Dina kanyataanana, nu guys dina solitér anu cukup clingy jeung bakal manggihan saeutik aneh nu gadis nyaéta pendekatan. Anjeun teras kudu indit ka manéhna gently, ngagunakeun humor, contona, pikeun dina nyieun beungkeut tanpa keur teuing invasif.

Na rohangan hirup kudu teu bisa meuntas

A loba awewe leres pisan hayang ngarobah eta jeung nyieun eta jadi yén manéhna poho sisi-na dipesen, tapi ieu téh kasalahan teu ngalakukeun kajahatan. Ieu téh penting teu jadi teuing extroverted jeung hayang make mekar gancang teuing. Sumawona, lamun anjeun geus saukur papanggih manéhna, kuring leuwih resep jadi rido jeung anjeun, eta bakal teu robah. Di ahir sababaraha bulan, atawa komo taun, babarengan urang bisa nyieun kurban jeung usaha, tapi sanajan anjeun di tempat-na moal nunda di tempat parobahan ngan mangga manéhna. A loba awewe mertimbangkeun jadi teu kaampeuh jenis ieu manusa. Kanyataanna, kurangna nya tina kahirupan sosial, katiisan jeung sisi-na saeutik sirah panas teu naon anu paling narik, urang bisa disebutkeun yen urang bade meunangkeun bosen, sacara umum katresna leuwih resep digolongkeun kana hiji lalaki anu geus loba kenalan anu bakal ngalebetkeun eta ka urang jeung anu mikanyaah peupeus. Ku alatan éta, hal anu teu jadi basajan, nepi ka flourish sisi-na jeung ngawangun hiji hal ngan dua dina pretext nu manéhna teu hayang teuing meunang kaluar jeung papanggih jalma anyar. Tapi, anjeun oge bisa ngarasa kuat sarta boga kahayang pikeun ngawangun hiji hal nu kuat jeung manéhna. Teu perlu mikir yén éta téh teu mungkin tapi bakal geus mintonkeun kasabaran jeung utamana, saperti dina seduction fase teu jadi teuing kasar. Mun anjeun geus junun nungkulan eta jeung yén éta téh teu ngalawan pamanggih neraskeun diskusi, eta geus ampir meunang pikeun anjeun. Sabab teu gampang pikeun debride lolobana waktu. Ayeuna, aya anu peryogi pikeun ngajaga dialog. Anjeun nyaho salaku loba mah ti ngolo-ngolo hiji lalaki ngalamun kudu calakan jeung kutang. Maranéhanana kawas awewe anu boga budaya luhur rata-rata jeung metot paguneman. Tah eta anu di jalan ieu urang bisa jadi teu bisa ngajaga jeung hirup jeung hiji lalaki anu diaku pikeun ngasingkeun dirina. A guy ngalamun diaku cicing sorangan pikeun jam jeung moal ambek jeung manéhna. Eta kudu, ku alatan éta, méré manéhna hayang ninggalkeun tapi teu gancang teuing. Anjeun bakal kudu mawa waktu anjeun dina raraga pikeun mintonkeun manéhna nu sisi alus anu bisa boga»hirup socially aktif». Lamun geus nepi ka anjeun pikeun ngajukeun hiji pasini, milih hiji tempat sepi jeung friendly. Ulah anjeun bisa jadi teu ngaganggu na kabiasaan ku bringing kana hiji trendi bar nu ngalir jeung musik alus, dina kasus nu mana wae nu teu kahiji kalina. Tangtu anjeun bisa l lengkah jauh ti na gelembung dina raraga leuwih alus ngalilindeuk eta, tapi kudu dipigawé saeutik demi saeutik. Upami teu kitu, anjeun milih pikeun numpak a nice di hiji taman. Anjeun ngumbara kira-kira, jeung anjeun pindah dina kahirupan anjeun, anjeun studi atawa karya anjeun, anjeun karep. Anjeun diajar pikeun manggihan sorangan di hiji lingkungan damai, jeung éta pasti, manéhna baris ngahargaan bener Antara lalaki anu hésé pikeun tega jeung jalma anu ngarasakeun katiisan nu nu paling heran tapi teu nu paling teu kaampeuh, salaku budak egois atawa guy immature. Maranéhanana geus leuwih karakter ti malu atawa nu guys teuing Kudu. Tapi paling importantly, maranéhanana komo leuwih nikmat dina dasar poean nu Alpha Jalu. Cinta Palatih, pangarang jeung speaker di wewengkon seduction, hirup pasangan jeung reconquest. Ti dua puluh tujuh, rébuan lalaki jeung awewe anu geus dijieun pamakéan jasa-na

About