Wétan tengah lalaki jeung awewe aya sababaraha paling narik jalma di dunya. Maranéhanana anu jangkung, geus anca poék complexions, jeung almond ngawangun panon jeung kandel, subur sesah. Alatan maranéhanana diet nu beunghar pangan kawas alpukat, couscous, dalima, jeung falafel, Wétan Tengah lalaki jeung awewe ogé boga kulit lemes nu lemes ka touch jeung gede inohong (teu nyebut gila libidos ti sakabeh jalma aphrodisiacs.). Wétan Tengah ogé kajadian jadi episentrum Muslim dunya. Pikeun jalma anu teu ti Wétan Tengah atawa bagian Muslim suku, Muslim dating bisa jadi incredibly ngabingungkeun. Di dieu nu naon anjeun kafir kudu nyaho ngeunaan dating hiji Muslim awéwé atawa lalaki. Aya loba debat salaku ka naha Muslim diidinan ka tanggal di sadaya. Sex saencan kawin di Muslim agama mastikeun dilarang. Saprak bobogohan (di Western rasa) ngawengku lampah kawas kissing jeung ngarampa nu pamustunganana ngahasilkeun sex saencan kawin, Islam ulama mertimbangkeun nu dating haram (dilarang). Jadi, sacara tradisional, pertikahan anu disusun jeung pasangan teu ngabogaan nu mana wae nu unsupervised waktu babarengan saméméh nikah — atawa kamungkinan komo pasamoan silih saméméh akad nikah. Hal nu ngarobah sanajan, jeung utamana dina imigran Muslim masarakat. Ieu leuwih-liberal Islam percaya yén dating ieu ngan saukur hiji cara pikeun dibere nyaho silih. Muslim lalaki jeung awewe teu gumantung solely dina matchmakers deui. Maranéhanana anu nyokot bagian dina Muslim matrimonial loka, laju dating, jeung nu séjénna kajadian. Maranéhanana ngobrol, papanggih, jeung dibere nyaho silih. Salaku Muslim woman Zebra Iqbal nunjuk kaluar, ieu sora pisan kawas kulon bobogohan. Tapi aya hiji béda gedé: jeung non-Muslim, bobogohan téh saukur ngeunaan pasamoan husus batur, jeung pasamoan nu bisa atawa bisa jadi teu ngahasilkeun nikah. Jeung Muslim bobogohan, nu rapat geus hiji tujuan: nikah. Ku kituna, pikeun Muslim dating jadi halal, boh mitra kudu tanggal jeung dampal suku tujuan nikah. A loba ulama Islam jeung Muslim situs web geus salajengna tangtu halal Muslim bobogohan. Contona, Zeisian ngaluarkeun aturan ieu of halal Muslim dating: Islam ngamungkinkeun Muslim lalaki ka tanggal luar tina iman. Kanyataanna, eta mindeng wanti salaku hal ieu dipercaya yén awéwé bakal ngarobah ka Islam. Jeung, dina Islam, lamun anjeun meunangkeun batur pikeun ngarobah, anjeun diganjar dina kahirupan ieu jeung saterusna. Muslim bobogohan téh loba nu leuwih santai pikeun lalaki ti awewe. Sedengkeun lalaki geus sorangan sosial jeung budaya masalah ka tega (kuring pernah tangtu hayang nu tanggung jawab nu datang jeung keur hiji kahiji-ditanggung Muslim putra.), maranéhanana geus loba nu leuwih kabebasan ti awewe. Maranehna teu bade jadi judged salaku harshly keur bobogohan di luar Muslim iman, atawa keur bobogohan di sadaya. Ieu naha anjeun nempo jadi loba carita dina panglawungan ngeunaan Muslim lalaki bobogohan Christian awewe. Di handap ieu sapotong saran pikeun awewe non-Muslim bobogohan Muslim lalaki: anjeun bisa nyaritakeun kumaha serius hubungan ku naha manéhna nyebutkeun anjeun ka kulawargana. Salaku anggota di Sunda dina nujul ka kaluar, ieu ngabogaan nganggur teu jeung agama. Éta téh perjuangan konstan manéhna bakal ngarasa antara kulawarga-na, budaya, agama pintonan, jeung parasaan keur anjeun. Lamun man Muslim teu ngabejaan kolotna (atawa sahenteuna babaturan) ngeunaan anjeun dina mimiti taun hubungan, mangka ngan leumpang jauh. Manéhna téh ngan maké anjeun nepi ka manéhna bisa manggihan hiji»alus Muslim girl»ka nikah. Aya loba debat ngeunaan naha éta téh halal atawa haram pikeun Muslim awewe keur tanggal luar tina iman. Umum konservatif pamadegan yén éta téh haram, saprak iman anu diliwatan turun ngaliwatan manusa. Leuwih pertinent nanya sanajan geus sabaraha hiji awewe Muslim komo bakal papanggih a man di luar iman. Awewe Muslim anu écés diayakeun ka loba nu leuwih luhur standar tina modesty ti Muslim lalaki, jadi kulawarga nya anu bade ngalakukeun pakasaban leuwih alus ngajaga dirina dina konci jeung key, sumur jauh ti khianat kafir. Jeung, lamun manéhna teu ngatur pikeun papanggih a non-Muslim man, manéhna bakal bisa nungkulan tekenan sosial nu geus nunda kana nya saprak lahir jeung mutuskeun pikeun date bodo. Hiji hal anjeun bakal aya bewara nyaeta Muslim awewe leuwih gampang pikeun tanggal luar iman maranéhanana sabab meunang kolot. Ieu geus ngalakonan jeung diskriminasi umur anu pohara dibuktikeun dina Muslim bobogohan. Ku umur,»bel alarm»ringing pikeun Muslim awewe. Lamun manéhna teu kawin ku, pasamoan Muslim lalaki jadi pisan hésé. Dina hiji wawancara pikeun Huffington Post Hirup, Paléstina-Muslim ngalawak Zahra Noor bakhsh joked ngeunaan hubungan nya jeung hiji atheis manusa, jeung kumaha kolotna datang ka narima eta. Lamun ngobrol ngeunaan Muslim bobogohan, hal anu penting pikeun inget aya béda big antara aturan Islam, jeung aturan nu patali jeung tradisi jeung budaya.

Jiga kumaha Islam nyebutkeun yen eta diijinkeun pikeun a man nikah ka non-Muslim, awewe. Islam bisa ngidinan ieu, tapi manusa budaya jeung kulawarga bisa nyaram eta lengkep. Upami anjeun keur pamikiran dating hiji Muslim, teu nganggap enteng kakawasaan tradisi jeung budaya. Muslim man atawa wanoja di tanya bisa jadi pisan»liberal»jeung Westernized, tapi nu teu mean manéhna atawa manéhna teu bade ngarasa tarik hirupna tina tradisi. Ieu utamana bener lamun Muslim lalaki atawa awéwé téh generasi kahiji jeung ti hiji nagara nu perang bedah. Salaku hiji wanoja nunjuk kaluar leuwih di -Poe,»Dina sababaraha cara, aya no hal saperti ‘individual’ dina Islam. Dulur eta geus bagian ti hiji kulawarga, hiji kumpulan jalma, jeung atawa masarakat. Kaputusan dijieun salaku grup, teu individu jeung tekenan anu ditunda ku kulawarga. Kulawarga geus an pisan pangaruh kuat dina barudak maranéhanana — komo ti sakuliah samudra.»Pikeun mere anjeun ide kumaha kuat tradisi, kuring nyaho ateis ti Muslim backgrounds anu religiously fasts salila Ramadan. Saméméh anjeun ngilangkeun ieu jadi aneh, mertimbangkeun sabaraha ateis ti Christian backgrounds nunda nepi tangkal Christmas unggal taun. Tradisi nu bagian ti lawon tina kahirupan urang, jeung geus teuas pikeun hayu eta balik. Éta jadi masalah lamun Muslim lalaki jeung awewe hayang megatkeun bébas tina tradisi tapi boga nu nagging rasa tina kasalahan jeung tanggung jawab timbangan turun dina eta.

Ieu utamana bener Muslim bobogohan aturan

Ti hiji umur dini, Muslim nu ka maranehna teu diidinan nyarita ka anggota lawan jenis. Lamun maranehna ngalakukeun, maranéhanana ngadéngé sora nétélakeun eta»Taube.»(tobat.). Salaku Zebra Iqbal nyebutkeun ieu sora saeutik, daun eta pohara timer sadar jeung uncomfortable interacting saling. Awewe Muslim nu diayakeun pikeun incredibly standar luhur pikeun modesty. Dina tradisi Islam, lalaki jeung awewe teu dipiharep pikeun ngobrol unggal séjén di sadaya. Tangtu, hirup modern teu persis ijin eta pikeun digawe kaluar cara ieu. Babaturan alus mah di Paléstina mindeng mana kaluar pikeun dahar beurang jeung kolega bikang. Tapi maranehna pasti teu dina tempat secluded babarengan. Upami anjeun keur datang ti budaya Kulon, mangka sababaraha aspék budaya dating hiji Muslim bisa jadi incredibly aneh (atawa downright hese). Kawas lamun anjeun teu meunang ditawarkeun sagelas anggur (nu anjeun kudu nenangkeun saraf anjeun) di dinner jeung kulawarga na. Atawa kawas kumaha anjeun bisa teu komo nyium salila jam terangan salila Ramadan. Atawa lamun anjeun nyoba angka kaluar naha aya kungsi nu mana wae kertas toilet di kamar mandi. Kuring geus dikaitkeun béda budaya saméméh di posting mah ngeunaan interracial bobogohan. Lamun anjeun teu narékahan pikeun nangkeup eta, eta gancang bisa ngancurkeun hubungan anjeun. Jeung kuring teu ngan hartina maca sababaraha Quran jeung diajar dasar arab. Anjeun geus meunang bener nangkeup budaya salaku hiji pangaruh positif. Jeung lamun meunang hese, ngan inget kumaha aneh sababaraha hal dina budaya jeung agama. Salaku mulish gadis kuring satuju di sawatara titik jeung béda-béda ti sababaraha komo nagara Arab nu beda-beda kawas di nagara mah maroko awewe geus leuwih kabebasan jeung maranéhanana papanggih lalaki di sakola jeung digawe. Komo boga babaturan jalu tapi nu interaksi teu jadi muka dina restroom dunya pikeun katresna jeung kuat iman kawas kuring aya wates tapi nu teu mean nu nyewa leuwih kabuka katresna. Masarakat urang téh kompléks nu bisa minuhan sagala jenis jalma ti super kabuka ka super deukeut kaula bae di tengah kuring boga babaturan asing nu di antarana lalaki jeung kolot mah geus papanggih jeung maranehna sadar maranéhanana babaturan sababaraha di antarana nu Yahudi sababaraha christen jeung sababaraha atheis. Tapi aya limit nu kuring nunda yén maranéhanana teu kudu meuntas dina Islam bisa nikah gadis Muslim man geus pikeun ngarobah ka Islam. Jeung enya, kuring geus anggota kulawarga jeung babaturan anu nikah ka urang ti aya budaya atawa agama atawa sababaraha geus dirobah jeung sababaraha maranehna teu di ahir jalma nu haratis ieu teu milih pikeun make nu teu mean maranehna moal jadi judged ngeunaan nu. Dina ahir cinta teu bisa cukup keur sababaraha Muslim anu geus kuat iman atawa kulawarga kuat pangaruh jeung kadang urang sadaya geus meunang tapi lain hartosna yén sababaraha pihak teu kudu ngalakukeun sababaraha kurban Upami anjeun keur bade nulis artikel ngeunaan Muslim bobogohan mangka mangga jadi husus.

Anjeun aya tulisan ngeunaan Arab Muslim

Judul anjeun kudu nu. Hal ieu kacida bangor nu iraha wae hiji artikel anu ditulis ngeunaan Muslim eta biasana upami teu sok nujul ka Arab Muslim. Anjeun teu nyadar yén maranéhanana séjén ethnicities anu Muslim. Kanyataanna, Arab nu teu panggedena étnis populasi dina masarakat Muslim. Ieu pisan musibah nu anjeun nulis ngeunaan Muslim bobogohan jeung pamikiran,»Arab.»Teu hating dina Arab mah naros jeung sis tapi mah ummah nyaho naon kaula ngobrol ngeunaan. Upami anjeun hoyong pikeun ngabahas budaya Arab pertikahan nu geus Islam tungtunan geus dina budaya, mangka mangga atuh. Sorry ngeunaan gembor tapi eta saukur jadi frustrating pikeun non-Arab urang naros jeung sis Islam nu sagala éndah jeung rupa-rupa geulis budaya jeung tradisi. Lamun anjeun karesep anu Arab Muslim, mangka mangga nangtang nu dina judul

About