Nu generators jeung oscilloscope kalakuanana persis kawas maranéhanana real-hirup counterparts, iwal mode ALT jeung RENDANG nu oscilloscope, nu beroperasi di dieu dina cara nu sarua, lamun dina kanyataanana, hasil pikeun kurva anu beda-beda. Tapi, geus cukup pikeun inget yen mandang posisi pamilihan channel (ALT atawa RENDANG), hasilna nyaéta pikeun ménta dina layar nu ngagambarkeun kurva tina dua tegangan (teu aya patalina jeung NAMBAHKEUN, nu teu renik a single kurva, ditambah dua lajur). Sakali nu oscilloscope dihurungkeun, make tombol inténsitas jeung fokus pikeun meunangkeun hiji renik cahaya tapi rupa, terus nol, ngabogaan dicokot care geus disimpen saklar nu osc ka PAPUA. Ngarobah setélan tina generators, jeung saterusna maranéhanana oscilloscope (sensitipitas tina jalur jeung skala waktu) dina raraga pikeun bener nempo tegangan dihasilkeun ku generators. PENTING PIKEUN PARA ahli wewengkon: Make OFFSET kenop nu GBF dina raraga pikeun ngawanohkeun hiji dc komponén dina robah sinyal, terus niténan beda antara modeu AC jeung DC tina oscilloscope. Saperti dina kanyataanana, pamakéan ladders teu cocog pikeun frékuénsi jeung atawa tegangan of generators bisa ngakibatkeun grafik, teu kaharti, atawa komo no grafik di sadaya (dicokot off-layar).

Komputer anjeun kudu boga flash player bébas. Ngundeur eta dina adobe loka (link at the bottom of the page).

Hello jeung hatur nuhun pikeun ‘simulator’

Leutik precision sanajan kitu, dina kanyataan lambaran attachment: naon beda antara dc tegangan generator disambungkeun ka channel dua, jeung tegangan offset nu dibahas dina spe (salian ti béda dina maranéhanana tegangan, frékuénsi.). Nu tegangan offset dijieun ku GBF memang euweuh lain ti dc tegangan. Ku kituna, euweuh bédana antara tegangan offset dijieun ku GBF jeung tegangan disadiakeun ku generator terus. Kanyataanna, pikeun modulasi amplitudo jeung generator nu teu boga offset fungsi, urang nambah hiji generator terus saperti hiji nu disambungkeun ka lagu dua pikeun nyieun offset tegangan disambungkeun di runtuyan jeung generator nu nyieun sinyal jadi dikirimkeun

About