Lamun anjeun keur nyoba datang nepi ka patarosan nanya gadis anjeun ngan papanggih, putting suku pangalusna anjeun maju mangrupakeun konci ka nyetak coveted tanggal kahiji. Geus sababaraha fun jeung puncak naksir anjeun sacara ngarasa panasaran ku nanyakeun ieu dua puluh patarosan metot. Ieu ngarupakeun icebreaker gede pertanyaan sabab eta muka nepi paguneman tanpa naksir anjeun gaduh pikeun datang nepi ka hiji super long jawaban.

Naha manéhna masih hirup aya atawa geus teu dilongok dina taun, aya meureun hiji tempat husus yén manéhna nahan dear ka jantung nya. Tipe tempat manéhna pilih bakal nyaritakeun loba ngeunaan naha manéhna sacara leuwih hiji jelema nu sipatna katutup atawa hiji extrovert. Naon jalan leuwih alus pikeun meunangkeun nyaho a gadis ti nanya nya ngeunaan paporit nya jeung dahareun? Naon bae jawaban nya, keun kana kantong deui anjeun pikeun tarik kaluar saterusna lamun anjeun hayang masak nya layeut tepung di imah. Ieu bakal nyaritakeun loba ngeunaan naha manéhna tipe dongeng atawa leuwih homebody. Ieu penting yén anjeun dua anu cocog lamun datang ka ngarambat sabab jalan dina lalampahan hiji hal anu brings sababaraha deukeut babarengan. Nya jawaban anu leuwih praktis atawa materialistis? Lamun anjeun geus a guy anu teu kawas runtah duit dina boros hal jeung manéhna pilih baju, perhiasan, jeung makeup kitu nya jawaban, anjeun bisa jadi hoyong ngaléngkah saméméh anjeun meunang bray nepi di hiji hal anu anjeun teu tiasa ngadamel. Naon maranéhanana ngarasakeun ngalakonan bakal alus indikasi tipe gadis anjeun tresna jeung naon ngajaga nya komitmen di sagala rupa hubungan. Salah sahiji nu paling sensitip patarosan nanya gadis anjeun ngan papanggih ieu umur maranéhanana. Spinning pertanyaan cara ieu bakal mere anjeun hiji pamanggih kasar nya umur tanpa ngabogaan pikeun ménta nya outright. Coba teu nyokot nya jawaban teuing pribadi saprak paling tayangan kahiji sadaya ngeunaan penampilan fisik. Sakali anjeun manggihan kaluar naon mimiti bray panon nya anjeun bisa berpungsi dina emphasizing nu ciri. Eta bisa jadi hiji hal sajauh deui salaku luhur sakola atawa komo hiji hal anu kajadian minggu kamari. Lamun manéhna bisa seuri sorangan ngaliwatan isin nu bakal mere anjeun mangrupakeun ide nu sae kumaha ogé manéhna handles tantangan nu hirup lémparan di nya. Nyaho naon naksir anjeun keur néangan saméméh tanggal kahiji bakal méré anjeun clues ngeunaan cara meta kira-kira nya. Lamun manéhna nu ngan néangan hookup, belanja jam ngirim nya amis teks jeung meuli kembang nya bakal jadi runtah waktu. Meunang turun ka nitty gritty naon drive nya gila bakal mantuan anjeun nyingkahan jadi hiji pet nya peeves. Manéhna leuwih of an indoor enthusiast atawa alam lover? Anjeun bakal belanja loba waktu babarengan lamun anjeun ngamimitian keur bobogohan jadi anjeun hoyong pastikeun anjeun boga kapentingan nu sarua. Ieu bisa jadi subject touchy tapi teu nyaho naha manéhna percaya Allah sejen atawa spiritual keur penting. Lamun hubungan anjeun robah serius, anjeun bakal ahirna bakal merging kahirupan anjeun babarengan jeung ieu bisa muter pisan peran penting dina mangsa nu bakal datang. Kalolobaan jalma geus quote atawa nyebutkeun yén maranéhanana nyoba panawaran pikeun maranéhanana hirup. Lamun anjeun tanda petik nu sarupa, anjeun boga hiji alus kasempetan meunang babarengan. Hayu urang nyanghareupan eta — anjeun keur nempo tanggal gadis ieu. Éta hartina anjeun bakal ahirna bakal meunang nyaho nya dina tingkat fisik. Anjeun hayang nyaho naon nu meunang nya bade jadi nu anjeun keur boh wareg fisik. Urang sadaya geus geus menyakiti dina hubungan katukang. Ieu penting nyaho naon menyakiti nya dina mangsa katukang, ku kituna anjeun teu nyieun maranéhanana kasalahan nu sarua. Ieu téh hiji cara anu alus pikeun manggihan lamun kolotna masih hirup tanpa ngabogaan nanya pertanyaan outright. Hubungan kulawarga bisa jadi hiji topik sensitip tapi nyaho saha manéhna nu pangdeukeutna ka bakal méré anjeun indikasi alus kumaha penting kulawarga nya. Inget, anjeun keur nyoba pikeun ngingetkeun gadis ieu jadi nyaho naon robah warna ka warna nya off bakal mungkinkeun anjeun nyaho naon garis pikeun nyegah. Teu aya anu hayang jadi nu bodo jeung cheesy alas garis.

Nyekel leungeun, imut téks, kembang jeung permen

Nyaho kumaha manéhna ngahartikeun roman bakal mere anjeun an pamanggih naon anu kudu dipigawé meunang leuwih ti jantung nya. Teu-jadi-halus cara pikeun ménta nya kaluar, ieu bakal nahan nya di jok supir sacara lamun datang ka tata nu bakal intrigue paling katresna jeung meunangkeun nya bungah rék kaluar jeung anjeun

About