Lamun anjeun aya hiji awéwé single, anjeun care meureun pertanyaan: kumaha pikeun manggihan hiji jeung ngan. Lalaki jeung anjeun nyoba ngawangun hubungan nu teu leuwih nu anjeun kudu. Lamun hubungan anjeun teu ngakibatkeun nu mana wae nu hal anu alus — loba teuing inuman, lain ngan hiji rok ku sorangan moal gagal, jeung nu katilu teu caang dina pikiran — sagalana basajan: anjeun kudu mawa prakarsa dina leungeun sorangan jeung balik dina pilarian maranéhanana halves anti saprak lila. Tapi mana meunangkeun acquainted jeung hiji lalaki. Balik deui ka eusi Museurkeun perhatian anjeun dina pilihan pakéan, nya eta pikeun jadi teuing panon-catching, tapi teu teuing basajan. Sajaba ti éta, kudu ngarujuk ka tempat di mana anjeun bakal papanggih, nyaéta, perlu indit ka perpustakaan magrib gown. Lamun dipilih dipandu ku kanyataan yén mayoritas lalaki leuwih resep leuwih lemes, pastel, kaampeuh sunda. Kaulinan warna caang di baju bisa ngabalukarkeun kontrovérsi, jeung di kanyataan gambaran kahiji dina anjeun kudu cicing positif. Lamun milih a judgment toilet cai seuneu, wijaksana, bisa jadi misterius, tapi amis rasa waktu nu sarua. Anjeun wangi kudu narik man a, tinimbang saterusna. Lalaki teu kawas ka mess nepi, ku kituna buuk jeung kuku kudu jadi dina kaayaan nu sampurna. Buuk kudu kasampak leuwih alami, nyingkahan experimenting jeung hiji gelombang, hiji lalaki nu bisa jadi teu bagja. Nais mah teu perlu ka cet di warna caang, pilihan pangalusna — a manicure perancis anu rapih. Paripolah anjeun di pasamoan kudu alam jeung rileks. Teu flirt jeung manusa, lamun geus dibikeun ka anjeun mah teu jadi basajan — eta kasampak ridiculous. Coba salaku loba nu jéntré pikeun seuri jeung lulucon kira-kira salaku loba nu jéntré.

A loba jenis ieu asih ngajadikeun hiji gambaran bad, jeung man ieu saperti teu mirip ka hayang neruskeun paguneman sareng anjeun. Anjeun kudu jadi kabetot dina manusa jeung ngahurungkeun pikeun manéhna ngira yén manéhna yén manéhna papanggih jeung anjeun, teu anjeun ka manéhna. Meunangkeun kreativitas anjeun jeung manggihan hiji nu leuwih asli jalan pikeun pangalaman — ieu bakal nyieun gambaran alus dina nu man, sarta manéhna bakal jadi kabetot dina hiji kenalan anyar. Kahiji sakabeh, anjeun kudu nangtukeun kahayang naon man nu anjeun kudu. Ieu dipigawé dina raraga pikeun nyaring search poténsial mitra lokal. Sakur lalaki anu ngahormat dirina keur néangan pikeun jadi kuat, ku nempo penampilan maranéhanana. Mana pikeun atlit, salaku aturan umum, teu ngaroko, teu nginum, mingpin hiji hirup aktip, pinuh ku énergi. Lamun anjeun kudu saukur saperti a man, rada meuli langganan ka hiji klub jasmani. Jadi kabetot ku tipe olahraga, anjeun teu wajib pikeun jadi master of sports. Anjeun bisa datang nepi ka hiji paménta pikeun nuduhkeun kumaha kuduna ngalaksanakeun latihan nu mana wae nu. Dina hal ieu, a man imagines dibayangkeun a»guru»jeung ieu bagja pikeun mintonkeun anjeun sadaya nu anjeun geus dipénta. Jeung kitu, kecap ku kecap, ngamekarkeun hiji paguneman, nanyakeun sabaraha lila geus geus, pujian-na nya prestasi — cara ieu, anjeun awaken nu dipikaresep di sorangan, nya eta jadi nice pikeun nampa pujian ti bieu hiji kenalan. Lamun dina bulan kahiji, anjeun teu nyaho lalaki tina ngimpi anjeun, ulah salempang, sahenteuna pikeun waktu spent di kamar, anjeun bakal bisa ngaronjatkeun anjeun silhouette jeung ngaronjatkeun kaséhatan maranéhanana, tapi guys jeung diri bakal ngawitan ngahurungkeun ka anjeun keur nasihat. Upami anjeun hoyong pikeun nempo gigireun alus-ngomong, bodo pinter anu weruh sadaya jawaban, wilujeng sumping ka dunya buku. Mana, lamun teu di dieu, pikeun manggihan man jeung Berang. Alesan keur paguneman bisa ngawula salaku umum leuwih sering dipake tinimbang dina karya sastra. Anjeun ngan saukur bisa dicokot buku nanya ka manéhna lamun manéhna geus kungsi maca, jeung upami anjeun hoyong meuli. Dimimitian pikeun nyieun hiji paguneman, nanyakeun patarosan ngeunaan anak karesep dina karya sastra, naon nya buku paporit. Upami anjeun cocog saeutikna hiji maca produk, mimitian debat dina subjek. Anjeun bisa manéhna hiji compliment dina kecerdasan nya jeung nya erudition nyieun. Eta bakal nice manusa, sarta manéhna bakal jadi kabetot pikeun neruskeun paguneman sareng anjeun. Upami anjeun keur hiji connoisseur seni jeung nu anjeun hoyong tempo saterusna ka alam ngan salaku canggih, kasampak keur Kuring, jeung anu di tempat teu jadi jauh. Mimitian paguneman ku nanyakeun, contona:»Anjeun geus teu katempo nu kahiji karya ieu pangarang. Anjeun oge bisa dimimitian pikeun ngabahas karya nu tos aya di kamar, lamun geus katuhu. Tapi sigana mah bakal nguciwakeun anjeun, nu single lalaki teu lumangsung di dieu mindeng pisan, tapi aya ogé saperti. Kasempetan alus teuing pikeun meunangkeun acquainted jeung manusa hadir kelas inggris. Kiwari, kalolobaan jalma katarik ku perkembangan pangaweruh tina basa anyar, kitu ogé Basa sunda téh basa nu leuwih populér, nu pilihan atra. Upami anjeun gaduh kapentingan, make bogoh ka hiji lalaki. Nu minat bisa jadi teu bener bener nu mana wae nu, ti kumpulan merek jeung rengse tina seni visual. Sajaba ti éta, ngamekarkeun hiji paguneman téh loba gampang lamun urang amérika sacara hal paporit. Salah sahiji anu pang populer tempat keur bobogohan. Teu perlu hadir restoran paling mahal ngajajah man jujur, tangtu, lamun teu hayang ngabayangkeun sponsor beunghar. Paguneman bisa ngamimitian jeung menta ka panawaran pikeun hiji plato ngeunah. Hiburan rekreasi, puseur rekreasi, playgrounds, nu konser jeung kajadian massa rekreasi dina hawa kabuka.

Ieu teu hiji tempat di mana aya hubungan serius

Lalaki anu ngadatangan tempat-data, condong jadi amateurs penculikan, c.-dina hubungan keur peuting.

Tapi lamun hayang hubungan, jeung wilujeng sumping

Loba jelema anu jadi sadar dina jaringan sosial, murag asih, tapi sanggeus pasamoan kahiji dina kahirupan nyata sangsara gede disappointment. Sakur jalma jeung saha anjeun papanggih di hiji virtual hirup, dina real time, bisa jadi jalma lengkep beda. Dina virtual hirup, anjeun teu ngadenge sora-na, teu bau, teu nyaho kumaha eta bakal berperilaku dina kaayaan dibikeun. Bobogohan Jarang narjamahkeun kana jaringan lila hubungan serius. Paling awewe anu néangan keur lalaki beunghar, kumpul di gedung paméran. Tapi lamun manusa geus asup di aula pameran tina mesin, ieu lain hartosna yén manéhna bayaran off sakabéh cost. Meureun manéhna baris nyokot kiridit, sarta mimiti ngawangun hubungan jeung manéhna, anjeun jeung entangled di hutang

About