Rem Al Habsheim, menteri gawé Babarengan internasional uni Émirat arab, bari jeung dina nganjang ka IMA upcoming kursus latihan semester bakal dilaksanakeun ti unum dina maret, tilu juillets.

Enrollment dina intensif tangtu dua-dua-dua-genep octobres ayeuna muka. Maranehna bakal ditutup dina kemis di hiji dalapan octobres maké kaluar. Dunya arab Institute nawarkeun kursus-kursus dina klasik arab jeung dialectal arab: aljazair, mesir, maroko, syrian-lebanese arab literal anu sumebar kaluar dina tilu tingkat nu beda-beda mimitian ti Cahya ka Bun nu CEFR jeung anu ditawarkeun: Sadaya kursus blok ka CEFR kieu. Ku ngaklik dina unggal tangtu, anjeun bakal dicokot ka program anak. Mun anjeun geus kungsi dicokot hiji tangtu di IMA, anjeun kudu, saméméh anjeun ngadaptar, mariksa tingkat anjeun ku cara nyokot ngarenah test literal arab nyaeta basa resmi umum ka sadaya nagara arab: hal ieu dipaké ku leuwih ti opat ratus juta jalma di sakuliah dunya. Eta basa tulisan (pencet, karya sastra.), tapi éta ogé dipaké oral, dina media, dina situasi resmi saluran komunikasi, formal jeung sustained, jeung di mana wae paguneman nu lumangsung antara speaker arab teu nyarita nu sarua engang. Dialectal arab nyaeta basa komunikasi umum dina beda-beda nagara arab. Aya tilu utama kulawarga dialek: Magribi, Wétan tengah jeung Teluk. Dunya arab Institute nawarkeun kursus-kursus dina klasik arab jeung basa arab dialek: aljazair, mesir, maroko, syrian-lebanese, jadi Anjeun bisa milih basa nu fits pangalusna pikeun anjeun kahayang atawa ka anjeun tujuan pangajaran. Pilihan: klasik arab, dialectal arab, mesir, afrika kalér atawa syrian-lebanese. Jam bubuka: beurang jeung peuting salila saminggu ogé saptu isuk-isuk.

Pikeun leuwih rinci, tempo perencanaan ka lawang pandaptaran

Biaya tilu jam latihan: inklusif of PPN pikeun individu opat lima HT lima opat TTC pikeun bisnis intensif kursus-kursus nu diayakeun salila libur sakola di Paris.

Jadwal taunan bakal dipedar dina januari dieu

Unggal tangtu geus dipigawé dina kelompok leutik lima nepi ka dua urang, di enggon tina Institute of the arab world.

Unggal workshop anu dilakukeun ku dua guru

Ieu pendekatan unik, acclaimed ku urang peserta didik, ensures optimal learning: dinamisme, rupa-rupa accents, cara ngalakonan, personalities Nurutkeun préferénsina, pamilon tiasa gaduh dahar beurang di salah sahiji wewengkon dining tina IMA atawa di lingkungan nu nyadiakeun ample kasempetan keur sakabeh rasa jeung sadaya budgets. Biaya tilu jam latihan: inklusif of PPN pikeun individu swasta, opat, lima HT, atawa lima puluh opat inklusif of PPN pikeun usaha. Jadi keur sakabeh sawawa kursus, siswa latihan kartu ngidinan anjeun pikeun nyandak kauntungan tina sababaraha kaunggulan tina IMA. Centre basa jeung peradaban arab anu referenced, Data darmaga, jeung latihan disadiakeun bisa jadi teu dirojong ku CPF. Pikeun validasi tina latihan, anjeun satuju pikeun ngalanggan pikeun nu mana wae nu assessments di arab kadaptar dina RNCP (National Ngadaptar Professional Certifications): Evlang (di tingkat) atawa DCL (pikeun tingkat intermediate dua di minimum)

About