Kuring teu kungsi bakal poho kumaha annoyed mah dipake nya jadi lamun mah pangkolotna adina bakal nyorong kuring kaluar panto dina saptu peuting, urging kuring ka pencét bar sabab kuring teu kungsi bakal papanggih mangsa nu bakal datang mah salaki dahar Thailand dahareun di imah jeung girlfriends mah. Mangga, kuring ka dirina, kuring keur teu bade papanggih nice guy di New York City bar.

Kuring teu papanggih mah salaki di bar a, tapi manéhna teu mah lokal Thailand kiriman dahareun manusa boh. Najan mah sedekan nu aya teu, komo deui tuluy kuring terang guys alus di kota anu indit ka bar geus nginum jeung papanggih awewe. Jadi, nu nyata patarosan: lamun maranehna kaluar aya, kumaha anjeun manggihan leuwih alus. Pikeun mantuan urang maluruh nu hese dihartikeun»hade bodo,»kuring nanya Verily gentleman Isaac Huss méré urang sababaraha pointers ti hiji sudut pandang jalu. Jeung hiji kasohor iwal, aya bener teu nu mana wae nu goréng tempat papanggih lalaki alus. Dina kanyataanana, sababaraha sahiji anu pang (sahingga bisa hirup kalawan) innocuous tempat nu ogé tempat pangalusna: toko grocery, warung kopi, perpustakaan, anjeun ngaran eta.

Nyata formula for keur ayaan

Manggihan guy anjeun resep, nyieun kontak panon, seuri, sarta, sugan paling importantly, linger di luhur nu ujang paguneman (anjeun teu nyaho sabaraha kali kuring geus kungsi ngutruk sanggeus gadis sabab manéhna booking eta mobil nya). Kuring teu apal, kuring nyaho, disada klise, jeung anjeun bisa jadi teu komo bisa agama pikeun sagala kuring teu apal, tapi nu teu titik. Tempat-tempat ibadah jeung pikeun alesan nu sarua, weddings nu hiji tempat gede papanggih lalaki keur dua alesan utama. Kahiji, di garéja, loba keneh di weddings, urang keur dikurilingan ku jalma séjén anu geus kawin jeung kids, jeung ngajadikeun urang hayang eureun keur jadi tunggal. Salaku loba sakumaha nu ayeuna urang bisa ngarasakeun nu perks of bachelorhood, lamun guy hiji mana anu ka na tempat ibadah sagala ku sorangan, eta reminds ka manéhna sabaraha manéhna hoyong gaduh batur nu aya di gigireun manéhna jeung anjeun bakal meunang perhatian nya lamun anjeun aya dina anjeun sorangan teuing. Jadi hehehehe anjeun leuwih alus percaya kuring aya bewara unggal awéwé dina opat puluh di nu gereja ku ahir hutbah, jeung abdi teu ngaraos hiji-hijina. Coba diuk wae katingali di mana aya sababaraha rohangan pikeun guy tunggal diuk gigireun atawa deukeut anjeun. Padahal, kuring teu apal awewe anu geus komo dijieun aturan diuk gigireun single kahiji guy maranéhanana nempo, jeung kuring teu ngaraos nagreg, anjeun bakal nyieun guy sacara poé. Jeung nu teu ngan dilarapkeun ka gereja: coba eta dina pesawat, a bus, dina pustaka, restoran jeung komunal tabel, atawa konser teuing. Kadua, aya hiji hal ngeunaan gereja jeung upacara adat kawinan di mana komo strangers lengkep boga rasa familiarity ka eta. Contona, dina hiji kawinan anjeun nyaho saha nu aya di kawinan kudu nyaho, panganten awewe jeung panganten lalaki atawa ka extent sababaraha jeung di garéja anjeun nyaho jalma ieu mangrupa bagian tina masarakat jeung nu ku anjeun bagikeun sacara umum aqidah. Ieu hartina awéwé dipikaresep baris nempo nu bodo jadi leuwih akrab, jeung nu sabenerna bener mantuan urang boga kayakinan dina approaching nya. Kuring yakin, urang geus sadaya teuing teu wawuh jeung taktak tiis nu awewe méré off basa aranjeunna keur keur ditilik ku a muhrim, jeung nu bisa dampak kahayang urang pikeun pendekatan komo lamun maranehna geus méré as the tanda. Keur di akrab wewengkon, lamun bakal, nyaéta mantuan dina hal ieu. Kuring bener kawas pikeun tari.

Aku serius

Sakapeung mah komo teu bisa mantuan sorangan, mandang di mana kami. Tapi dina kasus anjeun éta teu sadar, loba guys bisa atawa moal tari. Jeung jadi paling guys anjeun manggihan di nu poek, pisan, jeung liar nightclub nu aya pikeun ningali jeung atawa grinding dina awewe, naha maranéhanana geus nu mana wae nu dipikaresep dina hubungan jeung eta atawa henteu. Masalah ieu teu aya anu kungsi nu mana wae nu santun guys di tempat ieu, eta sacara yén aya no way of nyaho. Hayu urang teu kawas anjeun sabenerna bisa miboga hiji paguneman, sanggeus kabéh. Upami anjeun keur hoping pikeun papanggih a gentleman dina jumaah peuting, poek kamar, musik pisan, sareng sadaya-teuing-mindeng daging pasar vibe of a nightclub teu bade mere anjeun pohara alus odds. Gantina, lamun anjeun hoyong pikeun tari jeung papanggih guys anu sabenerna hayang ngobrol jeung anjeun, ngidinan kuring nyarankeun anjeun manggihan hiji bar nu muterkeun musik live. Panutup muatan mantuan ngajaga lolobana weirdos kaluar, musik ilaharna dimimitian tadi di peuting, jeung cahaya jeung sora tingkat nu ilaharna leuwih kondusif pikeun sabenerna manéh jeung dédéngéan jalma séjén. Lolobana urang méakkeun bit alus waktu jeung duit kaluar dina bar sosialisasi jeung hoping pikeun minuhan batur husus. Tapi waktu anjeun bakal geus jadi belanja kaluar dina happy jam jeung kabogoh anjeun bisa jadi tambahan produktif lamun anjeun aya saeutik saeutik leuwih ngahaja ngeunaan lokal anjeun watering liang. Kahiji, komo lamun anjeun keur teu picky tipe, manggihan hiji tempat nu nyimpen waktu, pikir, jeung usaha kana ngadegna maranéhanana alatan éta di mana anjeun bakal ilaharna manggihan wijaksana, keras gawe urang anu nilai waktu maranéhanana. Kadua, linggih di bar lamun anjeun geus bisa. Bar écés titik fokus di kamar, tapi leuwih importantly, hayu urang leuwih bisa dideukeutan ti hiji individu méja. Komo boldest lalaki bakal ngareureuhkeun saméméh approaching wanoja seated dina tabel darajat kasusah anu lungkawing, jeung potensi pikeun kagagalan nyaéta off tangga lagu. Gentleman A bakal kungsi ngira diuk di hiji korsi kabuka di hiji nona sacara tabel, jadi mangka manéhna bakal ditinggalkeun boh hover leuwih nya (jeung babaturanana) atawa tungkul ka handap dina taneuh. Amanah kuring, eta hiji cobaan. Tapi lamun anjeun keur di bar. A man teu kudu plawangan makan bagian, anjeun geus geus di panon-tingkat, jeung aya teu kudu nu mana wae nu korsi kabuka pikeun boga alam paguneman. Jeung upami anjeun hoyong ngajak manusa pikeun ngadeukeutan anjeun. Muka nepi sikep anjeun saeutik saeutik ngabagéakeun hiji paguneman. Ahirna, lamun anjeun geus a biasa tempat, ngawangun nepi rapport jeung palayan bar, jeung nyaritakeun manéhna atawa nya anjeun geus néangan pikeun minuhan batur tapi teu ngan saha. Guys jeung gals balik bar nempo sadaya jeung bisa jadi hiji kaduga sumber intel dina suitors poténsial. Maranehna bakal bisa titik anjeun di arah katuhu, komo mantuan sapi jalu jauh leuwih anu henteu cocog katerangan

About