Aya dua hal kuring dipikaharti ti sual anjeun, anjeun hoyong tanggal hiji Arab wanoja dina raraga pamustunganana nikah nya jeung hayang nya jadi leuwih dina agama sisi.

Biasana, lamun manéhna agama manéhna moal néangan pikeun date, rada ka meunang kawin. Jadi, kuring moal ningali di bobogohan lamun kuring éta anjeun.

Anjeun kudu kontak kulawarga langsung

Cara gawéna nyaéta yén anjeun manggihan batur anu ngabogaan putri atawa adina, ieu dipigawé boh langsung ngaliwatan anjeun atawa ngaliwatan kontak (babaturan, kenalan jsb.) nu bisa nyieun perkenalan.

Niat kudu jelas katuhu ti mimiti

Mangka anjeun nganjang eta (preferably jeung kulawarga anjeun) jeung papanggih nya di hiji kulawarga setting (nya kolot jeung duduluran bakal hadir). Lamun hal digawe kaluar oge, anjeun ngamimitian ngawangkong nikah. Sagalana bakal dibahas (dimana anjeun bade ka hirup, naon anjeun kudu tawaran, kaayaan naon anjeun kudu jsb.). Lamun éta teu hasil kaluar, malikan jeung jalma séjén nepi ka dinya. Terus di pikiran sanajan, sedengkeun kamari enya asalna ti gadis, kahiji salah biasana ti kolotna, bari jeung paling Arab teu boga masalah jeung putri maranéhanana nikah non-Arab salami manéhna Muslim, eta leuwih merenah pikeun maranéhna lamun manéhna Arab. Hal ieu ngajadikeun eta gampang maranehna pikeun nanyakeun ngeunaan manéhna (enya, maranéhanana baris nalungtik, maranéhanana teu daék buang putri maranéhanana ka saha anu asalna ku, maranéhanana hayang pikeun mastikeun manéhna bakal ngubaran nya oge), gampang pikeun komunikasi, sarta kurang kamungkinan pikeun nyokot nya ka nagara sejen di mana maranéhanana bakal ngan nempo nya sakali unggal atawa dua taun. Paling Arab katresna nu nikah non-Arab lalaki biasana nikah maranéhanana anu netep deukeut ku (Kurds, basa turkmén, Berbere.). Sahabat mah nikah Kurd, lamun na etnis ieu dibawa nepi, henteu dina blinked hiji panon. Lamun anjeun cicing di hiji nagara Arab, ieu bakal jadi loba gampang sabab mangka anjeun bisa ngan ménta kira-kira (sagedengeun ti eta, anjeun bakal boga leuwih pilihan).

Lamun henteu, eta bisa jadi harder

Anjeun bisa coba diomongkeun ka Imam di lokal masjid, meureun manéhna weruh sababaraha urang jeung ngawanohkeun anjeun. Anggap eta dipikawanoh nu anjeun keur néangan pamajikan, cara ieu urang bakal datang nepi jeung nyarankeun kulawarga nu boga putri néangan salaki. Ieu mangrupa cara nu leuwih agama urang meunang kawin di dunya Arab

About