Naha di hiji bar atawa salila hiji pasini kahiji, anjeun bakal kudu ngalakonan pikeun tumuwuh kapercayaan salaku babagi pangalaman. Mana loba lalaki meunangkeun eta salah nyaeta aranjeunna mikir yén hiji jam méakkeun ngalakonan aktivitas saperti anu sarua jeung hiji jam spent nyieun saperti séjén jeung ieu téh ngan saukur teu kasus nu bener. Gumantung kana naon anjeun ngalakonan susunan, anjeun bakal pangaweruh leuwih atawa kurang gancang. Jadi, kuring nanya sorangan pertanyaan: kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung gadis leuwih gancang. Kuring méré eta nepi ka anjeun dina hiji rebu: cara panggancangna pikeun meunangkeun nyaho gadis ieu méakkeun waktu jeung nya di lingkungan anu béda. Ieu hartina yén lamun anjeun geus dikaitkeun pikeun hiji jam di hiji bar, anjeun bakal deepen sambungan anjeun leuwih gancang nyokot nya ka diuk dina bangku saparapat jam ngan ku sésana dina bar salila leuwih ti hiji jam.

Jalma nu kalakuanana béda di lingkungan anu béda, sarta anjeun bakal manggihan nu anyar facets kapribadian-na dina quieter lokasi. Ieu téh pikeun alesan ieu nu urang boga gambaran waktu nu pas leuwih gancang lamun urang ngabogaan fun. Uteuk urang nyaeta kawas éta, manéhna ngajaga hal dina jalan sorangan. Jadi cara pikeun boga sigana geus méakkeun leuwih waktu babarengan bakal meunangkeun bosen teu dahsyat. Tapi naon anu anjeun nyebutkeun nu: otak urang ogé ngabogaan gambaran nu periode waktu leuwih lila lamun nilik lingkungan anu béda. Dina basa sejen, lamun anjeun méakkeun dua jam di hiji cafe jeung batur, anjeun bakal ngarasa kawas anjeun spent kurang waktu jeung jalma ieu ti lamun anjeun geus spent dua kali hiji jam dina dua beda jeung maker kopi. Parobahan tetempoan méré gambaran ka uteuk anjeun yen anjeun geus kungsi dua pangalaman beda jeung jalma ieu, komo tanpa méakkeun leuwih waktu babarengan. Teu goréng, no. Anjeun bakal reuwas pikeun nyaho sadaya nu anjeun bisa diajar dina hiji gadis salila tanggal munggaran mun anjeun teu nyaho kumaha mawa anjeun aya. Salaku hiji pasini kahiji nyaeta keur waktu kawates, nyoba nyieun eta cacah unggal menit pikeun nyieun waktu, nu leuwih hampang nu jéntré.

Kumaha atuh eta

Ngamimitian ku cara milih sababaraha lokasi jeung méakkeun waktu kurang waktu.

Nurutkeun percobaan mah, jumlah magic tilu

Jeung tilu lokasi, anjeun tiasa sacara gampil pindah ti hiji ka nu lianna tanpa teuing hustle, bari ngajaga konstan rupa-rupa jeung méré uteuk anjeun beda pangalaman nyimpen. Atawa: indit kaluar pikeun nginum, nyokot nya aya jeung tari anjeun bakal iklas quietly dina docks. Upami anjeun hoyong diajar ngeunaan téhnik ieu, anjeun bisa muka jeung maca panungtun jang nu bébas mah dina kaping mimiti. Metoda ieu teu panawaran pikeun kahiji pasini nu jadwal sateuacanna. Anjeun oge bisa panawaran eta ngan sanggeus sanggeus kajawab hiji mojang. Ide anu basajan, sanggeus sababaraha menit, manéhna ngajak balik tempat jeung anjeun tinimbang nyokot langsung jumlah. Sacara umum, mah ngajak manéhna pikeun nyokot kopi jeung lamun éta teu puguh jeung nu manéhna mikanyaah ka kuring, manéhna bakal narima. Konci aspék mangrupa hal anu teu ngalakukeun kajahatan nanaon: ieu masih tempat umum jeung manéhna weruh yén manéhna bisa ninggalkeun iraha wae. Eta mana anu tanpa kudu nyebutkeun yén éta téh loba nu leuwih gampang pikeun ngabales favorably lamun kuring inget, ayeuna nu abdi teu ngan hiji guy jeung saha manéhna curhat ka sakali kami a guy jeung saha manéhna téh diuk di warung kopi. Jeung ieu téh teu leuwih pajeulit batan nanyakeun. Lamun manéhna refuses, kuring ngan bisa ngomong,»kuring teu ngarti, anjeun keur di buru a. Alus dengekeun, kuring gé nyokot jumlah anjeun jeung urang bisa ngalakukeun ieu sababaraha waktu séjén». Basajan, éféktif, jeung pamustunganana leuwih pikaresepeun ti ngawangkong ka lima menit jeung leumpang jauh jeung jumlah dina saku. Kornelius ieu geeky parawan nu aya téhnik seduction kungsi seemed bisa nyimpen. Nepi ka hiji poé manéhna manggihan yén cara anu pangalusna pikeun jadi seducer ieu pikeun ngamekarkeun na kawani jeung rasa nya of humor. Ayeuna, eta ngajarkeun lalaki ka transformasi kahirupan maranéhanana jeung metoda sarua dina loka-na Seduction Academy, jeung di-na tangtu seduction bébas

About