Tapi, toasting hiji gadis geus kungsi geus an hal gampang, utamana dina umum, lamun manéhna geura-giru bisa nunda anjeun turun ku ketat reply. Man A kudu sok nyaho naon ngomong jeung naon anu kudu dipigawé pikeun narik perhatian gadis sacara. Urang nawarkeun anjeun tips pangalusna dina kumaha pikeun roti bakar gadis di jalan. Man A kudu sok jadi sopan jeung hiji awewe. Ieu téh universal aturan. Lamun anjeun hayang roti bakar a Nigerian gadis di jalan, anjeun kudu kungsi jadi takabur tapi percaya diri. Aya nu mana wae nu beda.

Loba lalaki bisa ngomong: Dina kasus ieu, anjeun ninggalkeun no pilihan pikeun gadis jeung nyieun kaputusan tinimbang dirina.

Awewe hate ieu

Ku alatan éta, anjeun bakal geura meunang jawaban handap: Gumantung kana waktu poé, bagian considerable tina katresna kaluar di masarakat alatan alesan nu tangtu. Maranéhanana balik ti pagawean, balanja, university, jsb. Maranéhanana bisa leumpang jeung anjing atawa balik ka rumah sakit. Ku alatan éta, awewe bisa jadi teu museurkeun di sadaya pikeun manggihan asih maranéhanana di jalan. Leuwih ti éta, paling awewe hate lalaki approaching eta dina street. Nyokot cues from nya naha manéhna geus siap pikeun neruskeun paguneman sareng anjeun. Mangga inget yen lamun hiji gadis kahayang salajengna komunikasi sareng anjeun, manéhna bakal salawasna ngalakukeun bagian nya pikeun ngaropéa paguneman Coba pikeun megatkeun és jeung sababaraha unplanned koméntar ngeunaan sakuliling saharita anjeun. Contona, lamun anjeun aya di hareupeun hiji kafé, anjeun bisa nyebutkeun,»Kopi bau sampurna, lain eta.»Nyebutkeun nu tangtu compliment ka mojang. Punten dicatet yén aya kecap ka roti bakar gadis anjeun kudu kungsi ngucapkeun.

Kakara inget

No compliments ngeunaan sexiness, nya butts, atawa bagian awak lianna. Kecap saperti bakal nyigeung gadis salawasna Konsentrasi dina komunikasi nonverbal. Terus di pikiran nu genep puluh manusa komunikasi téh sok visual, jeung opat puluh sok verbal. Ku alatan éta, anjeun basa awak jeung cara ngobrol jeung nu hal nu paling penting Sok terus paguneman lamun eta jigana wilujeng sumping. Ngobrol ngeunaan nu mana wae nu kajadian kiwari, film anyar, cuaca, jsb. Lamun anjeun tetep ngawangkong jeung gadis anyar dina jalan, eta kungsi urusan naon anu anjeun nyebutkeun. Ngan tetep dina ngawangkong. Nu deui anjeun paguneman, leuwih hade chances anjeun geus nanya nya nomer telepon Ménta jumlah nya. Lamun gadis mere anjeun telepon nya, mangka anjeun geus dipigawé sampurna -menit-pakasaban. Anjeun kudu geura-giru ngabéjaan ka gadis yén anjeun bakal boh téks atawa nelepon nya pas Nyebutkeun alus-endah. Nyaritakeun gadis anjeun geus saukur junun toasted dina jalan, nu anjeun euphoric ngeunaan rapat nya. Hayang nya alus-poé jeung nyebutkeun wilujeung. Kungsi nyoba cium nya waktu ieu. Lamun hiji gadis kasampak saraf atawa kacau, mangka manéhna paling meureun geus ayakeun kahayang atawa waktu ngobrol jeung anjeun. Dina hal ieu, anjeun bakal leuwih alus ninggalkeun gadis sorangan nu teu kungsi kaanggo gadis boh dina secluded wewengkon atawa peuting. Eta bakal nyieun gadis ngimpi anjeun sieun pisan. Unggal manusa who wants pikeun nyaho kumaha roti bakar a Nigerian gadis di jalan kudu jelas nyadar mark antara friendly pick-up usaha jeung pelecehan seksual. Kungsi meuntas garis ieu. Ayeuna anjeun ayeuna sababaraha useful tips dina kumaha pikeun roti bakar gadis di jalan. Urang geus lain pertanyaan pikeun anjeun

About