pikeun ilubiung dina diskusi urang jeung dua juta anggota séjén — it s free jeung gancang. Sababaraha panglawungan ngan bisa katempo ku anggota nu kadaptar. Sanggeus anjeun gay jalu. Teu saha boga nu mana wae nu nasehat atawa komo buku saran? Bar jeung klub ngabandungan, salaku unggal guy anu mana anu aya boh nu aya pikeun meunangkeun plastered atawa ka hook-up. Kuring geus kungsi an propil dating online bari euweuh tapi geus manggihan no tuah di luar titimangsa jeung wacky pakasaban jeung kolot lalaki nganiaya on kuring. Leuwih nasehat (jeung kurang sarcasm) leuwih alus.

Kuliah grup LGBT, masarakat kota grup LGBT, jeung grup lianna geared pikeun masarakat gay anu mantuan. Hanjakalna, oftentimes guys papanggih sacara acak atawa ngaliwatan babaturan, jeung éta hésé pikeun ‘kasampak’ keur ka batur cara nu. Ieu penting pikeun inget yen sakapeung, anjeun kudu ngadagoan batur datang ka anjeun, pikeun sababaraha darajat. hubungan nu kuring meunang kaluar leuwih taun ka tukang. Nu downside ieu mah leungit sababaraha babaturan mah — sadaya nu éta gay atawa umur mah. I am a stabil, menarik, guy ngora. Ayeuna, sadaya babaturan mah anu lempeng jeung bit leuwih kolot ti kuring (kuring keur ngora s). Kami pisan karir-berorientasi utamana nu anyar (sabenerna néangan pikeun salaried proyek kuring gawe) jeung geus hiji epiphany mana kuring sadar yén kuring teu boga babaturan dina ngora maranéhanana s atawa anu gay. Kami siap pikeun hubungan serius, sarta sanggeus gagal situs web dating jeung bar kunjungan, abdi hoyong ngajajah mah pilihan séjén sabab nu disebut tadi ngabandungan. I am a ganteng lalaki ngora anu ngabogaan kasusah dina manggihan hiji hubungan jeung nu séjén stabil gay jalu. Teu saha boga nu mana wae nu nasehat atawa komo buku saran? Bar jeung klub ngabandungan, salaku unggal guy anu mana anu aya boh nu aya pikeun meunangkeun plastered atawa ka hook-up. Kuring geus kungsi an propil dating online bari euweuh tapi geus manggihan no tuah di luar titimangsa jeung wacky pakasaban jeung kolot lalaki nganiaya on kuring. Leuwih nasehat (jeung kurang sarcasm) leuwih alus.

Hatur nuhun sateuacanna

Anjeun kudu manggihan kajadian sosial mana gays nu dipikaresep pikeun ilubiung. Gay leagues olahraga, seni, tempo lamun nu mana wae nu babaturan nyaho gays, maranéhanana bisa ngawanohkeun anjeun teuing, jsb. Craigslist geus a ‘mastikeun platonic’ kategori dina personals bagian.

Ngan tetep posting aya

Jeung teu jadi teuing picky. Lamun pos hiji ad nu nyebutkeun jalma kudu bisa ieu jeung nu jeung sadaya sorts hal anu unacceptable, mangka anjeun kudu ngaleungitkeun everybody. Contona, lamun anjeun nyebutkeun anjeun hayang batur ‘alus néangan’, oge loba jalma bisa jadi teu mertimbangkeun sorangan ‘alus néangan’.

Sanajan anjeun bisa

Jeung lamun anjeun aya daék narima hiji range leuwih badag ti umur, leuwih mangka urang bakal ngawalon. Kuring bakal konsentrasi dina nyebutkeun hal anjeun hoyong ka teu jeung batur nu sejenna. Indit ka pilem, diuk jeung ngobrol, pindah pikeun walks, naon bae. Ogé volunteer jeung mana wae gay grup anjeun bisa manggihan. Sababaraha gereja nu gay friendly atawa geus gay grup, ménta kira-kira kira-kira éta. Kuring gawe jeung coworker anu jalu jeung gay. Pisan vivacious. Kuring cinta ka manéhna buah, manéhna jigana boga waktu teuas pasamoan batur ogé jeung ngadéngé manéhna diajak nikah, jadi kuring nyaho manéhna ieu néangan hiji hal serius, Tapi kuring geus nanya sorangan hal anu sarua. Dimana gay lalaki jeung awewe pindah ka minuhan batur keur serius hubungan. Kuring geus teu nanya ka manéhna nu ngarasa cukup teu nyaman pikeun nanya. Kuring geus wondered lamun indit kaluar utamana heterosexual lingkungan nu anjeun bisa nyaritakeun anu anjeun bisa flirt jeung atawa anu geus gay. Kuring geus sok wondered. Hatur nuhun, naha anjeun guys gaduh séjén bongbolongan. Ieu mah di hubungan serius, nu réngsé a taun satengah tukang. Hanjakalna, jeung pasangan mah geus loba nu sarua babaturan kuring papanggih manéhna di waktu bad dina kahirupan mah jeung méré nepi loba keur manéhna. Sanggeus urang peupeus nepi, kuring kaleungitan sagala babaturan mah jeung manéhna, anu terang kuring di jero jeung kaluar. I bener hoyong ngamimitian leuwih — sarta sanggeus taun jeung satengah — kami pasti siap pikeun komitmen deui. Ulah anjeun guys gaduh séjén bongbolongan. Ieu mah di hubungan serius, nu réngsé a taun satengah tukang. Hanjakalna, jeung pasangan mah geus loba nu sarua babaturan kuring papanggih manéhna di waktu bad dina kahirupan mah jeung méré nepi loba keur manéhna. Sanggeus urang peupeus nepi, kuring kaleungitan sagala babaturan mah jeung manéhna, anu terang kuring di jero jeung kaluar. I bener hoyong ngamimitian leuwih — sarta sanggeus taun jeung satengah — I kami pasti siap pikeun komitmen deui. Anjeun disada saeutik uptight jeung dina buru badag naha. Abdi mah nyieun jaringan sosial saméméh pining sanggeus kabogoh deui. Diajar boga fun lalaki nu katarik percaya diri guys anu teu mawa diri teuing mikir.

aksi unjuk rasa

Pindah ka jalma-jalma di kota gedé. Kuring lempeng, tapi kuring indit ka sababaraha sabab kuring ngarasa niatna ngeunaan hak gay jeung kuring teu hayang balik deui nepi salah sahiji pangalusna mah babaturan. Aya loba ngora urang gay anu seemed jadi geulis éndah — nyaho, éta pulitik activism, jadi anjeun condong pikeun narik cukup calakan atawa wijaksana riungan. Hal ieu teu kawas big hookup scam — tapi ieu bener tiis pikeun nempo sadaya jaringan bade on. Anjeun teu meunang pencét dina atawa ngalakukeun nu mana wae nu nganiaya on, tapi anjeun boga denok poé. Unggal kajadian nu kuring indit ka, aya kavling tina kulawarga jeung kids, loba nu ngarojong jeung hysterically palinter tanda, jeung atmosfir sakabéh ieu salah sahiji pindah masarakat piknik. masangkeun jeung ngakses sadaya fitur urang pohara populér forum. Hal ieu nu haratis sareng nu gancang. Leuwih dollar, dina hadiah geus geus dibikeun kaluar pikeun active onjoy dina forum urang. Tambahan giveaways nu rencanana

About