Salah sahiji kaunggulan pangalusna keur hiji manusa anjeun bisa nepungan gadis. Dulur geus métode beda, tapi anjeun kudu ngalakukeun naon hade hasilna pikeun anjeun. Anjeun kungsi nyaho lamun anjeun bakal papanggih ngalamun, jadi jadi siap. Salah sahiji kaunggulan pangalusna keur manusa nyaéta yén anjeun teu bisa papanggih gadis. Dulur geus métode beda, tapi anjeun kudu ngalakukeun naon hade hasilna pikeun anjeun. Anjeun kungsi nyaho lamun anjeun bakal papanggih ngalamun, jadi jadi siap. Indit ka gim, go boling, atawa nu séjén kagiatan anjeun cinta ka ngalakukeun. Kawas éta, lamun anjeun minuhan batur, anjeun bakal geus boga rasa di umum. Komo lamun papanggih gadis anu, kawas anjeun, kapaksa nyokot adina saeutik ka Justin Bieber konsér, anjeun bakal boh bisa seuri.

Teu maké teuing parfum jeung teu nunda pakean teuing kelas. Jadi gampang pikeun tackle tanpa maksa dina anjeun. Ngadegkeun saeutik kontak panon, tapi teu loba teuing. Lamun anjeun nempo yén gadis ieu nginum sarua bir anjeun, boga manéhna bewara. Lamun manéhna ageman a T-shirt anjeun group musik paporit, nu mungkinkeun manéhna. Timidity bisa ulin di ni mat anjeun, tapi teu hayu nu ngeureunkeun anjeun ti ngawangkong jeung hiji mojang. Ngan nyokot waktos anjeun jeung cicing alam. Urang meunangkeun saraf ngeunaan, sabab maranehna mikir sagala hal anu bisa balik salah. Ngan tetep fokus dina momen hadir jeung sagala bakal ogé. Bar jeung klub peuting nu teu ideal tempat pikeun minuhan metot awewe. Anjeun bisa nepungan batur jeung saha anjeun bakal ngabagikeun hiji hubungan éndah, tapi anjeun bisa oge leuwih ti papanggih batur jeung saha anjeun bakal boga petualangan gede nilai. Upami anjeun hoyong pikeun papanggih gadis nu bisa hadir ka kolot anjeun, coba rapat nya di universitas, di restoran atawa di hiji taman hiburan.

Kajujuran nyaéta pendekatan pangalusna

Sadaya katresna nu anjeun sapatemon berpotensi bisa boga hubungan jeung anjeun, jadi ngamimitian ku nu keur jujur. Ulah ngabohong ngeunaan umur anjeun, anjeun mobil, barudak anjeun, karya anjeun atawa anjeun kaayaan pribadi. Eta leuwih hade anjeun nyadar katuhu jauh yén anjeun nganggur di umum tinimbang leungit waktu berharga. Sajaba ti éta, gadis alus bakal cinta anjeun pikeun alesan katuhu, teu keur bahan barang. Ieu bisa jadi icebreaker gede, tapi ogé bisa jadi hiji musibah, jadi nyangka ka dua kemungkinan. Urang teu sadaya salaku lucu salaku Jim Carrey. Coba pikeun nyingkahan compliment dina panon éndah atawa teu éndah seuri. Eta pisan ngarampa lamun bener rido, tapi ieu compliments geus dipaké jadi sababaraha kali yén éta téh leuwih alus pikeun nyieun hiji compliment dina hal terduga kawas nu seungit nyaéta luhur pikeun mojang, rambut nya anca atawa nya denok pakéan nu cocog manéhna sampurna. Mun anjeun geus kipas tina Gusti tina cingcin, teu nyumputkeun. Upami anjeun masih maca KOMIK, ieu mah teu masalah. Jadi alam jeung sagalana bakal balik kawas clockwork. Upami anjeun hoyong latihan kakuatan atawa olahraga, terus nepi ka kitu, tur anjeun bakal papanggih jalmi katuhu. Meureun anjeun anu pohara rapih, anjeun adore masak atawa anjeun geus ngalakonan hiji kaulinan peuting jeung kulawarga unggal minggu. Ieu qualities dina panon tina katresna, sabab nembongkeun yen anjeun nu asak jeung independent. Lamun babaturan ujang anjeun ka hiji konser atawa film nu anjeun bakal ngagambar normal, balik pikeun y. Anjeun kungsi apal saha nu bisa minuhan aya. Ulah ngabohong ngeunaan karsa anjeun, utamana di awal. Lamun henteu néangan hubungan serius, teu pretend. Anjeun teu bisa invent hal ngan pikeun narik mojang. Manéhna antukna bakal diajar kabeneran jeung eta leuwih hade mun jujur ti awal. Lamun hiji gadis ngabejaan ka anjeun manéhna ngabogaan kabogoh atawa yén manéhna teu siap pikeun ngamimitian hubungan, narima eta jeung ngaléngkah hal. Teu tekenan jeung teu nyoba nyieun manéhna ngarobah pikiran-na. Ulah jadi teuing agrésif, anjeun teu hayang méakkeun for a psychopath. Dengekeun ka gadis, tetep dina pikiran nu penting titik jeung omongan ngeunaan diri anjeun, tapi teu loba teuing.

Ngalatih diri pikeun flirt jeung babaturan

Eta leuwih hade pikeun narima kritik négatif dina bagian nya salaku nu mana wae mess nepi jeung gadis di masarakat

About