Tilu-genep patarosan ka ragrag di sunda, mitos atawa kanyataan.»Ieu téh teu jadi pajeulit, asih sabenerna, aya hiji daptar tilu nepi ka genep patarosan pikeun ngolo-ngolo nu séjén.»Kakawasaan kecap téh bener leuwih hade tinimbang nu tina awak. Urang sadaya hayang jadi kagoda, urang sadaya hayang nu hiji poé, batur nempel ka urang, yén gadis a ragrag di sunda jeung urang. Anjeun bisa jadi geus maca dina media ieu daptar tilu-genep patarosan ka murag asih. Mitos atawa kanyataanana, ieu mutuskeun pikeun decipher ieu daptar pikeun anjeun. Make jeung caution. Dina hiji studi anu dipigawé ku psikolog american Arthur Aron megatkeun pikeun nalungtik rarasaan kerentanan. Jauh ti keur hiji»misterius», nu bakal nyumputkeun part of our fakta sareng sapuan, ieu daptar tilu-genep patarosan muka panto ngimpi anjeun, baheula anjeun, anjeun sadar jeung ngidinan anjeun pikeun nganteurkeun dina halus luhur. Intim Confessions: lamun kuring korsi lisan input di sakola bisnis, kuring nyieun pamakéan éksténsif ieu daptar pikeun pindah ka»milarian»calon, pikeun destabilize nicely. Salila lisan, sakabeh dunya sok well-disusun, urang sok boga urang waleran siap, ngan kawas salila hiji wawancara pakasaban: urang nyaho naon urang kudu nyebutkeun, urang teu nyaho naon eta geus ngomong nyieun gambaran alus. Terus di pikiran ieu daptar tilu-genep patarosan ka murag asih. Lamun anjeun mutuskeun nyoba percobaan dina malem contona, kuring teu ngajamin yén anjeun bakal gugur di sunda atawa nu gadis di hareupeun anjeun hayang leres pisan pikeun hubungan jeung anjeun, tapi hiji hal anu pasti: anjeun kudu diajar hiji deal gede ngeunaan anjeun jeung ngeunaan nu séjén. Di nu asli pangalaman, panalungtik ditambahkeun komo leuwih privasi pikeun tilu nepi ka genep patarosan, nanyakeun pamilon pikeun niténan opat menit of tiiseun jeung geus kontak. Teu mirosea kakawasaan gaze, inténsitas lamun anjeun kalibet dina ieu kaulinan tilu-genep patarosan. Lamun indit dina tanggal munggaran-anjeun, ngabagéakeun putri (enya, anjeun teu aya dihareupeun) jeung nawarkeun manéhna rendezvous asli, sabab geus meureun kungsi cicing. Ngajelaskeun ka manéhna yén sakali, anjeun geus megatkeun pikeun nyiapkeun date ieu salaku hiji wawancara pakasaban jeung nanya hiji runtuyan patarosan, sababaraha leuwih intim ti batur. Anjeun boh bisa ngajukeun ka manéhna ngabales dina mimiti (level: East), mangrupa hal anu responds di mimiti terus ka anjeun sanggeus (level: sedeng), boh anjeun nyebutkeun euweuh jeung éta ngan hiji jawaban tilu nepi ka genep patarosan ieu PASINI kahiji (level: teuas). Bonus: teuas tingkat mere anjeun geus alesan pikeun kadua pasini, di mana anjeun bakal ngabales, tungtungna, ieu tilu-genep patarosan, eta téh pikeun alesan ieu nu eta bakal leuwih sering dipake tinimbang urang. Ulah poho pikeun nunda gadis di hareup anjeun di amanah, disebutkeun, eta bisa gancang kasampak kawas hiji wawancara jeung Raphael Mezrahi. Saméméh anjeun nganalisis daptar tilu-genep patarosan, jeung ngabahas éféktifitas anak, pariksa ieu kawentar daptar, nu dibagi kana tilu bagian. Catetan ka nu ngora atawa nu leuwih addicted ka jaringan sosial: dédéngéan, ieu daptar tilu-genep isu, ieu bit a kawas Nanya.fm, tapi dina kahirupan nyata, sirah-ka-sirah, jeung sungut. Di dieu nya, ieu kawentar daptar. Sakali anjeun geus maca patarosan, kuring dipilih lima keur nerangkeun éféktifitas maranéhanana. Genep) Lamun anjeun teu bisa hirup nepi ka salapan taun jeung ngaropéa boh pikiran atawa awak tilu puluh taun heubeul pikeun pamungkas genep puluh taun hirup anjeun, naon anu bakal anjeun milih. A) Lamun anjeun teu bisa ngarobah hiji hal di jalan nu éta nyakola, nu naon eta bakal jadi. Unum) Nyokot opat menit pikeun nyaritakeun kahirupan anjeun ka anjeun pasangan jeung salaku loba nu jéntré salaku mungkin. Unieux) Lamun anjeun bisa bangun isukan ngabogaan miboga hiji kualitas atawa skill, naon nu bakal eta jadi. Tilu) Lamun bal kristal bisa ngabejaan ka anjeun bebeneran ngeunaan anjeun, hirup anjeun, bakal datang atawa nanaon, naon nu bakal anjeun kawas nyaho. Opat) aya hiji hal nu geus kungsi ngimpi of. Naha geus teu dilaksanakeun. UNEF -) Lamun anjeun terang anjeun anu bade maot ujug-ujug aya dina hiji taun, bakal ngarobah hiji hal di anjeun anu hirup-gaya. Naha. Dua-dua) babagi jeung pasangan anjeun hiji hal mertimbangkeun positif ciri dina manéhna. Babagi-lima di total. Dua tilu) Di nu point kulawarga anjeun padet jeung haneut. Ulah anjeun mikir yén anjeun budak leutik ieu happier ti kalolobaan urang. Dua lima) Nyaritakeun dulur tilu truths nu dimimitian ku kecap»urang». Contona:»Urang geus boh di kamar ieu»dua tujuh) Lamun éta pikeun jadi deukeut ka pasangan anjeun, nyaritakeun manéhna atawa nya naon nu bakal jadi penting yén manéhna atawa manéhna weruh hal éta. Deuxhuit) Ngabejaan ka pasangan anjeun naon nu anjeun kawas anjeunna. Jadi pohara jujur sarta nyebutkeun hal nu teu bakal ngomong ka jalma anjeun ngan papanggih. Tilu) Lamun anu maot ieu peuting tanpa ngabogaan kasempetan pikeun komunikasi jeung saha, nu regretteriez anjeun paling teu kudu ngomong. Naha teu nu geus ka nepi ayeuna. Tilu-opat) Anjeun imah, nu ngandung sadaya nu anjeun sorangan, nangkeupan seuneu. Sanggeus anjeun geus disimpen jeung kulawarga anjeun, jeung pets anjeun, anjeun boga waktu pikeun aman cageur a single thing. Naon nu bakal eta jadi. Naha. Tilu-genep) Ngabagikeun hiji pribadi masalah jeung nanya pasangan anjeun kumaha manehna bakal ngatur. Oge, nanya ka pasangan anjeun ngabejaan anjeun kumaha manéhna nyangka anjeun ngarasa nu aya kaitannana ka ieu masalah. Sauyunan: nyaeta master kecap tina ieu milis anu pohara pribadi. Sadaya katresna teu bade ulin game: sababaraha aya ti antarana anu teu panasaran cukup, batur teu cukup dongeng dina jiwa, batur bakal manggihan patarosan teuing risqué keur tanggal kahiji. Ku ngajalajah daptar tilu nepi ka genep patarosan, anjeun kungsi nyaritakeun oge yen keur sababaraha patarosan, anjeun geus no response. Kahiji mah nasehat seduction: lean serius dina sagala patanyaan anjeun, maranéhanana anu penting pisan dina kahirupan anjeun, pikeun ngartikeun naon manusa menarik.»Nyaho thyself», urang teu ngarobah hiji hal anu ngéléhkeun. A) Lamun anjeun teu bisa ngarobah hiji hal di jalan nu éta nyakola, nu naon eta bakal jadi. Unieux) Lamun anjeun bisa bangun isukan ngabogaan miboga hiji kualitas atawa skill, naon nu bakal eta jadi. Tilu-opat) Anjeun imah, nu ngandung sadaya nu anjeun sorangan, nangkeupan seuneu. Sanggeus anjeun geus disimpen jeung kulawarga anjeun, jeung pets anjeun, anjeun boga waktu pikeun aman cageur a single thing. Naon nu bakal eta jadi. Naha. Kahiji ngamungkinkeun urang pikeun nyarita tina konsepsi sukses jeung kabagjaan. Hal ieu kacida penting pikeun nyaho naon anu sukses pikeun hiji wanoja. Ulah anjeun boga sarua visions, sarua kahayang. (Tumpang tindih saeutik jeung pertanyaan dina dukungan) pertanyaan kadua ngidinan anjeun pikeun nyeken kompléks, atikan jeung kulawarga link. Tangtu, aya patarosan séjénna ngeunaan kulawarga, tapi eta ngidinan anjeun pikeun langsung target flaws. Di jantung sauyunan, pertanyaan pohara kuat. Pertanyaan katilu bisa ngamutahirkeun nu kontradiksi internal jalmi. Ilaharna, mun kuring kungsi jawaban, kuring bakal ngomong»Pikeun bagian mah, kuring remen pikeun meunangkeun up jeung master seni fotografi, atawa kuring remen pikeun meunangkeun up jeung diajar ulin piano nu.»The response gadis fuserait:»Tapi anjeun bisa diajar, naon anjeun nyegah.»BIM.

Euweuh leuwih pikeun ngabales:»teuing puguh, waktu no, teuing teuas, kurangna kawani, oge ok ieu téh teu jadi penting keur kuring.»Éta téh hiji nanya kumaha urang ngukur tekad hiji jalma jeung nya kakuatan karakter. Nu kaopat nanya speaks tina dua anjeun. Naha éta téh nu anjeun tempo. Dina mangsa nu bakal datang anjeun bébas waktu babarengan, naon teu anjeun maksudna pikeun ngabagikeun. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun difokuskeun ekspektasi tina unggal hiji. I utamana kawas pertanyaan pamungkas,»pertanyaan seuneu.»Sagalana kaduruk, tur anjeun bisa nyimpen hiji obyék. Hal ieu mana nu penting. Ieu téh hiji simbolis obyék, hiji adi memori. Nu hiji jeung naha. Di dieu, kuring kudu ngaku ka anjeun mah bakal jadi embarrassed lamun kuring geus ngajawab pertanyaan ieu, kuring geus sababaraha item nu boga pohara kuat emosi muatan, jeung kaleungitan eta atawa megatkeun eta bakal nyieun kuring meureun saeutik saeutik hanjelu. Eta oge mantuan pikeun ngukur darajat futility tina superficiality mojang di hareupeun anjeun. Dinten ieu laksana: pilih tilu patarosan ti daptar tilu-genep patarosan ka ragrag di sunda, jeung ngajelaskeun ka urang NAHA anjeun geus dipilih ieu isu nu tangtu. Dina hiji lingkungan di mana sagalana ngaréndéng, kuring leuwih resep pikeun ngadidik nonoman pikeun nyegah eta ti ragrag kana kasalahan ngalaman ku urang. Hatur nuhun jadi loba for jeung artikel ieu. Hi. Aya hiji mojang nu kuring dikeruk dina oktober, tapi manéhna nolak kuring. Jigana éta téh alatan kuring teu Pa bisa nyarita ogé.Kami pisan dina asih jeung nya. Kuring teu ninggalkeun leuwih di kelas jeung anjeun ngan nempo eta dina jarak. Eta anu ku kuring masih boga kasempetan pikeun ngolo-ngolo nya. Jeung kumaha bakal balik ngeunaan eta. Kuring mikir manéhna dipikacinta kuring, tapi manéhna ceuk no manéhna prefers, urang masih babaturan Kuring mah masalah nu Aya gadis yen kami pisan dina asih jeung nya tapi lamun kuring hayang ngobrol ngeunaan eta, manéhna masih sok teu jadi kabetot. Tuluy ngabejaan ka kuring naon anu kudu dipigawé. Eta leuwih hade nu anjeun tetep hiji pasini ku kituna bisa ngadenge naon anu anjeun kudu ngomong ka manéhna quietly. Eta leuwih hade keur anjeun pikeun ngeset pasini salaku babaturan jeung nyokot kasempetan pikeun ngaku kabeh ngarasa keur maranehna. Anjeun teu nyaho kuring mah kawas boss mah (kang oki a) tapi eta ngajadikeun kuring kabéh lamun kuring perlu duit sababaraha duit manéhna méré ka kuring jeung masalah mah lamun manéhna mindeng ekspektasi nu sarua manéhna weeps di tempat mah tapi kuring resep pisan, jeung ngan anyar manéhna cerai jeung salakina eta mah punjul, manéhna kelas hiji kumaha kuring témbongkeun manéhna yén kuring bogoh ka manéhna manéhna nyaéta dina lima puluhan jeung kuring quarantine Hello. Kuring mah masalah kuring keur asih gadis sarta kuring ogé nyaho, naon eta ngalakonan tilu kali yén manéhna ngungun ngomong enya. Tapi masalah nyaeta lamun kuring ngabejaan ka manehna eureun ningali manéhna teu hayang. Teu boga kawani pikeun nyebutkeun enya. Lamun urang nyanghareupan nyanghareupan eta ngabejaan ka kuring naon gonna ngabales ka kuring tapi manéhna ngungun. Mah emang nu leuwih naon ieu aya Sababaraha patarosan mah kawas pisan, tapi sigana kuring masih teuing intim keur PASINI kahiji. Sabab lamun kudu timer jawaban, eta bisa jadi diperlukeun pikeun nyingkab urang faults, urang sisi nu rawan. Jeung ieu persis naon urang kudu nyingkahan keur kahiji atawa komo a kadua PASINI. Hal ieu teuing awal. Ieu téh jelas perlu nanya pertanyaan saperti ieu bener dibere nyaho gadis di hareup urang, mariksa kaluar urang kasaluyuan, tapi urang kudu nyingkahan ngalaan pikiran insecurities urang, ieu mah teu waktu. Jadi kuring mikir eta bisa jadi kasus-sungut ka hiji kontak. Eta kudu jadi teu loba teuing pikeun méré eta sadayana dina. Jeung kuring mikir eta bisa mere hiji sawala serius teuing, kajaba maranéhanana ogé nyaho juggle jeung beda registers. Enya, kuring mikir yén anjeun teu kudu mungkus eta sadaya kawas éta tapi alik jeung torek hal. Bener, nu kawas daptar di mana anjeun bisa narik gumantung kana waktu jeung gelar sauyunan leuwih pasini. Lamun anjeun ngotéktak dina loka urang, ieu kami nganggo cookies (kaasup Google Analytics) pikeun ngukur panongton jeung nyieun statistik dina raraga pikeun ngaronjatkeun fungsi jeung nawarkeun anjeun content tailored pikeun kapentingan anjeun

About