Arab katresna geus aturan sorangan papacangan jeung bobogohan batur luar maranéhanana ras. Kuring nebak anjeun bakal kudu hormat pisan ngeunaan nu. Eta gumantung kana Arab girl sacara kasang tukang, jeung upbringing atikan. Ieu hese generalize. Anjeun ngan saukur bisa basa waleran anjeun dina kultus. Kuring nebak anjeun bakal kudu pisan hormat ngeunaan aqidah maranéhanana jeung anjeun bisa jadi kudu ngobrol jeung kolotna pikeun idin, nyaho yén hubungan ieu baris ngahurungkeun kana hiji pisan serius katuhu jauh. kasang tukang, upbringing jeung atikan. Ieu hese generalize. Anjeun ngan saukur bisa basa waleran anjeun dina budaya stereotypes disadiakeun ku media massa.

Kuring keur dua puluh tujuh taun heubeul, kami sieun komo nepi ka ngobrol jeung katresna ogé. Kumaha carana abdi ngaronjatkeun sorangan? (eta ngan kuring geus dibawa nepi kawas nu anjeun dina cara nu sarua, eta sia sia percaya anjeun bakal ‘nyieun’ atawa ‘parobahan’ jalma ieu sacara pikiran ngeunaan asih anjeun. Saprak manéhna weruh anjeun Tapi. Manéhna mikanyaah media nyaho. Manéhna teu paduli keur media mean manéhna ngan sieun keu nya fillings’ bener polos kuring teu apal a gadis jeung saha kuring geus fallen madly asih. manéhna teu di kelas mah, jadi we teu meunang ngobrol loba. Kami pisan isin of katresna jeung teu boga c Lengkep ieu dalapan hurup kecap budak sunda ieu katresna ngagunakeun eta kolot hate katresna ngagunakeun eta budak bogoh ka eta kolot hate eta jawaban katresna ngagunakeun eta budak kawas I. I am asih jeung ngalamun, kuring teu nyaho ngeunaan nya lian ti ngaran nya, kumaha nyieun ragrag nya asih jeung kuring. jeung kuring keur teu ngobrol jeung nya teu sakali pls. nya atawa teu jeung nyieun nya kasampak u ngaliwatan ru beungeut ru kapribadian beda u kudu metot ku dirina jeung nyokot ngeunaan miara nya jeung nempo naon manéhna Kumaha alus an Arab-kotak.

nu model Arab-kotak

Kuring bisa nempo dina layar saluran ngarobah tapi saluran teu meunang asezare populata jeung aya sora anjeun. Tapi anjeun kudu ngabahas masalah geura-giru. Hayu nya mutuskeun nu antara anjeun manéhna kukituna rada jadi jeung. Naon bae kaputusan nya bisa, tumuwuh nepi jeung narima eta. Hehehehe, kuring teu boga masalah jeung nu teuing. Mah nasehat pangalusna pikeun anjeun nyoba nyieun hiji paguneman, atawa lalampahan deukeut nya atawa hiji hal. Jalan nu ieu téh hiji paguneman dimimitian. anjeun teuing jeung sagala kudu maneh mun geus nelepon nya ka mana anjeun jeung mangka anjeun bisa practicelike naon anu anjeun geus boh ngomong ka silih. Hi. Manéhna bisa jadi hesitating a saeutik bit alatan bapana. Coba ngobrol jeung nya di swasta jeung lamun manéhna karasaeun cara nu sami nu anjeun ngarasa keur dirina. Ti dua taun deui, abdi bogoh ka hiji mojang. Manéhna milik ti konservatif kulawarga. Ti genep bulan ka tukang manéhna narima pendekatan nu abdi bogoh nya ti loba mah f. Ieu mah kira-kira gadis ieu anu kuring geus kungsi papanggih saméméh. Tapi manéhna ketawa di loba hal nu ieu mah nyebutkeun, jeung manéhna keuna panangan mah sababaraha kali. Ieu manéhna nyoba pikeun nuduhkeun ka kuring yén manéhna liked kuring atawa ngan braconne tipe? Pikeun hayang bisa ngobrol jeung katresna nu meunang museurkeun kuring haratis, tapi di momen éta wanting kuring pikeun mayar, aya batur nu nyoba ngobrol. Manéhna ceramah jeung seuri jeung katresna séjén tapi ngancik na beungeut basa kuring asup di kamar tapi ngobrol ka kuring kalawan bébas dina mobile jeung ayeuna pikeun opat poé ka tukang, manéhna ngirimkeun kuring aya kuring, tapi kuring teu mikir manéhna bisa jadi teu komo kawas kuring sabab hiji, manéhna kungsi kasampak di kuring, manéhna dikaitkeun ka kuring ngan sakali, jeung manéhna meureun komo teu bisa date. Kuring geus ieu naksir dina ieu Arab girl kuring ngarasa kawas manéhna liked kuring manéhna sok dipaké pikeun nyengkram leungeun mah urang bakal muter ngalawan, tapi kuring ieu jadi scared nanya nya kaluar tapi. Kuring geus ieu naksir dina ieu Arab girl kuring ngarasa kawas manéhna liked kuring manéhna sok dipaké pikeun nyengkram leungeun mah urang bakal muter ngalawan, tapi kuring ieu jadi scared nanya nya kaluar tapi lamun kuring pamustunganana geus bola pikeun ngalakukeun hal eta, manéhna pencét kuring jeung anjeun nu bener kawas kuring. Kuring kawas anjeun tapi teu kawas nu jadi babaturan kuring ieu heartbroken, tapi ieu téh naon éta téh kuring ngarasa kawas ieu Arab girl liked kuring urang dipaké pikeun ulin gelut jeung manéhna sok migunakeun ka nyengkram leungeun kuring na mah ieu jadi scared nanya nya kaluar tapi lamun ahirna mah di. Kuring ngarasa kawas ieu Arab girl liked kuring urang dipaké pikeun ulin gelut jeung manéhna sok migunakeun ka nyengkram leungeun kuring na mah ieu jadi scared nanya nya kaluar tapi lamun kuring pamustunganana teu, manéhna pencét kuring jeung bener. Kuring kawas anjeun tapi teu kawas nu kuring nebak nu Arab kawas tanggal guys dina dirina sorangan liga kuring liked ieu Arab gadis jeung manéhna sok dipaké pikeun nyengkram leungeun mah urang dipaké pikeun ulin ngalawan, tapi kuring ieu jadi scared nanya nya kaluar jeung lamun kuring teu, manéhna pencét kuring w. I liked ieu Arab gadis jeung manéhna sok dipaké pikeun nyengkram leungeun mah urang dipaké pikeun ulin ngalawan tapi kuring ieu jadi scared nanya nya kaluar jeung lamun kuring teu manéhna pencét kuring jeung kuring kawas anjeun tapi teu kawas nu jeung masih saacan poe ieu we masih babaturan jeung manéhna masih nyepeng leungeun mah sanajan manéhna teu kawas kuring Naha kuring tetep ngabogaan ngimpi ngeunaan mah urut, boh urang meunangkeun deui babarengan, manéhna ragrag asih kuring deui, manéhna mati, Kuring ngéléhkeun nepi gadis manéhna ditipu dina kuring.

Urang kudu bantuan anjeun

Mangga mantuan us ngaronjatkeun urang eusi ku nyoplokkeun patarosan anu dasarna sarua jeung merging kana hal ieu. Mangga ngabejaan urang nu patarosan di handap ieu aya nu sami minangka salah ieu: Ti dua taun deui, abdi bogoh ka hiji mojang. Manéhna milik ti konservatif kulawarga. Ti genep bulan ka tukang manéhna narima pendekatan nu abdi bogoh nya ti loba mah f. Salaki kuring mikanyaah ka gadis nu lian, jeung abdi bogoh manéhna teuing jeung kuring hayang meunangkeun manéhna deui ka kuring jeung kumaha kuring bisa ngalakukeun ieu, mangga mantuan kuring. Patarosan di handap ieu geus dihijikeun kana hiji ieu. Mun anjeun ngarasa mana wae patarosan ieu geus kaasup error mantuan us ngaronjatkeun urang eusi ku bengkahna patarosan ieu kana misah diskusi. Mangga unmerge patalékan anu teu sarua jeung hiji ieu: Daniel ngobrol koordinator jeung Menta Kuring Gancang. Daniel patandingan anjeun nu menta jeung masarakat urang online para ahli. Daniel geus kahontal ‘Emas’ tingkat status, nu pangluhurna rating sakabéh mungkin. Daniel geus a eupan balik positif rating

About